31 okt 2015

PUPA SOFT & WILD FALL COLLECTION

Eerder deze week zei ik dat Givenchy Vinyl collectie de laatste herfst collectie zou zijn die ik ging reviewen. Hoe in hemelsnaam kon ik deze limited edition Pupa Soft & Wild fall collection vergeten? De collectie valt op vanwege de geweldige verpakkingen. Alleen daarvoor zou je een product uit deze collectie willen hebben. Soft & Wild is een gebalanceerde mix tussen een romantisch kleurenpalet en originele luipaard print details (tevens voelbaar want er is gewerkt met een opdruk van een soort velour).

Pupa Soft & Wild fall collection

Vamp! maxi eyeliner marker & kajal

Dit duo bestaande uit een eyeliner en khôlpotlood is ontzettend handig in gebruik. Op vakantie naar Turkije nam ik deze Vamp! maxi eyeliner marker & kajal mee ipv twee aparte producten. De zachte textuur van het khôlpotlood laat toe om het potlood te vervagen voor een smoky effect, maar blijft anderzijds gedurende enkele uren krachtig aanwezig op de waterlijn. Aan de andere kant vind je een eyeliner marker terug, beter gekend als een eyeliner met een vilten tip. De tip werkt net een tikkeltje gemakkelijker dan een eyeliner penseeltje en doordat de tip scherp/dun is, kan je zelf de dikte van je eyeliner bepalen. Beide kanten  zijn goed gepigmenteerd zoals het hoort.

Pupa Soft & Wild  Vamp! maxi eyeliner marker & kajal
Pupa Soft & Wild  Vamp! maxi eyeliner marker & kajal


Bonne mine effect maxi illuminator blush

De ster uit de collectie voor mij persoonlijk is de Bonne Mine Effect Maxi Illuminator Blush. Niet alleen de verpakking is geweldig ook de inhoud is bijzonder mooi te noemen. Dit luipaard poeder combineert twee mat roze tinten met een helder gouden tint voor een frisse blos op de wangen. In eerste instantie schrikt het opvallend roze poeder jou misschien af. Bang dat het té opvallend of té Barbie roze zou zijn. Desondanks dat de blush goed gepigmenteerd is, kan je met een lichte hand het poeder egaal aanbrengen voor een 'net-uit-het-bos-blos'.  Het gouden accent zorgt voor een subtiele glans en highlight op de wangen. Een musthave en ik zou bijna durven te zeggen dat dit een modieus make up accessoire is voor in je badkamer.


Pupa Soft & Wild bonne mine effect maxi illuminator blush
Pupa Soft & Wild

Hieronder vind je nog enkele prachtige sfeerbeelden van de volledige collectie.

Pupa Soft & Wild
Pupa Soft & Wild
Pupa Soft & Wild 
Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be
Vamp! Maxi Eyeliner Marker & Kajal - 16.20 euro
Maxi Illuminator Blush - 21.15 euro 


Beauty Treasures

4 opmerkingen: