25 mrt 2015

THE BODY SHOP | REVIEW INSTABLUR EYE PRIMER

Na jaren trouwe dienst perste ik in februari het laatste druppeltje product uit mijn geliefde en favoriete oogschaduwprimer Too Faced Shadow Insurance. Aangezien Too Faced in België niet te koop is, besloot ik een waardig alternatief te zoeken. Mijn zoektocht staakte ik bij The Body Shop. Zij verkopen sedert vorig jaar InstaBlur Eye Primer. Let's try!

The Body Shop Instablur eye primer

InstaBlur Eye is een primer op basis van siliconen die door The Body Shop omschreven wordt als een twee in één product. Dankzij de gele kleur worden roodheden en donkere kringen gecamoufleerd en je oogschaduw levendiger van kleur. Deels ben ik akkoord met deze omschrijving. De InstaBlur Eye zorgt ervoor dat mijn oogmake up de hele dag perfect zit en oogschaduwkleuren komen beter tot hun recht. Maar dit is zeker geen camouflage product! De benaming tinted concealer is in dat opzicht misleidend, maar als oogschaduwprimer werkt dit product uitstekend. Het is zuinig in gebruik, voelt luchtig aan op de oogleden en werkt prettig. 

Een fijne ontdekking als je opzoek bent naar een goede oogschaduwprimer die je bovendien gewoon bij The Body Shop kan terugvinden. Extra pluspuntje is de betaalbare prijs.

Te koop bij The Body Shop.
InstaBlur Eye Primer - 15 euro

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik hem ook nog steeds elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roodheden en donkere kringen op je oogleden? Ik wist niet eens dat dat kon. Onder en rond je ogen, oke. Dat gezegd zijnde, ik ben wel gek op alles waar 'blur' in zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het begrepen als twee in één waarbij je het enerzijds als concealer kan gebruiken onder je oog. Maar daar is dit product niet geschikt voor. De gele kleur vervaagt naar transparant als je het aanbrengt op je oogleden. Soms zie je wel eens dat mensen hun oogleden niet heel egaal van kleur zijn door fijne haarvaatjes. Maar zelfs dan nog, dekt dit niet. Maar als primer vind ik deze wel heel fijn werken. Ik ben blij dat ik dit product leren kennen heb! Topproduct als je dit gebruikt als primer.

   Verwijderen
 3. Deze wil ik ook graag nog eens testen ^^ Want ik heb een vrij vette huid waardoor mijn oogschaduw snel creast. De enige oogschaduw basis die tot nu toe mij oogschaduw echt perfect houdt is die van urban decay maar die is wel nogal duur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk zo goed als altijd mijn Paint Pot van MAC in Painterly maar een transparante oogprimer is natuurlijk ook wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen