4 mei 2014

GOSH | FOREVER EYESHADOW STICKS REVIEW, SWATCHES & LOOK

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik ben aangenaam verrast door de nieuwe Forever Eyeshadow Sticks van Gosh. Laten we starten met hetgeen Gosh zegt over de sticks: ze zijn olievrij, parabeenvrij, waterafstotend en maximaal gepigmenteerd voor een langdurige houdbaarheid. 


Normaal gezien ben ik terughoudend ten aanzien van sticks. Als ik denk aan oogschaduwpotloden denk ik meteen aan vreselijke taferelen met oogschaduw overal opgehoopt in de arcadeboog. No fan! Deze Forever Eyeshadow Sticks zijn anders op dat gebied. Ze zijn goed gepigmenteerd, hebben een mooie houdbaarheid zelfs zonder oogschaduwbasis. Echter uit gewoonte doe ik mijn Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis er wel onder.


Het kleurenpalet is gevarieerd. Je hebt speelse kleuren, maar ook een mooie keuze uit een aantal neutrale kleuren. Voor ieder wat wils. Ik heb de afgelopen dagen zeer veel Beige, Silver Rose en Brown gebruikt. Je moet wel houden van een metallic finish. Zelf gebruik ik de kleuren ook regelmatig als basis om er nadien een poeder oogschaduw over aan te brengen. Pluspunt: met zo'n stick heb je nooit last van fall out. 


De sticks zijn fijn in gebruik. De textuur is romig en zacht waardoor ze makkelijk over het ooglid glijden. Je kan de kleuren blenden zowel met je vinger als met een kwast, maar best wacht je hier niet te lang mee. Want eens de kleur zich vastgezet heeft, wordt het blenden een moeilijk proces. 

Met de zomer in het vooruitzicht kan ik deze sticks aanraden. De formule is waterproof waardoor je ze ook kunt gebruiken op vakantie, voor een dagje naar zee, een poolparty, ... .
 
Beige - Silver Rose en Brown

Te koop bij het Kruidvat. Verkrijgbaar in 8 verschillende tinten. Prijs per stuk 9.79 euro.

Beauty Treasures

8 opmerkingen:

  1. De kleuren zijn mooi! En de intensiteit is ook erg goed zo te zien. Het enige wat ik wat minder handig vind ik dat ze zoals je zegt heel snel drogen en dan niet meer te blenden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, je moet wel redelijk snel werken met deze potloden.

      Verwijderen
  2. Zien er goed uit en er zitten zeker een paar kleuren die ik ook nog wel wil hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren, ik ben best wel benieuwd naar deze sticks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zien er goed uit. Trekken ze na verloop van tijd ook in de lijntjes?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb ik totaal geen last van, zelfs zonder oogschaduwbasis blijven deze lang goed zitten.

      Verwijderen
  5. Super mooie kleurtjes ! Ideaal voor in de zomer :D

    BeantwoordenVerwijderen