25 nov. 2012

NIVEA | BODYLOTION VOOR ONDER DE DOUCHE

Het beauty product van het jaar voor mij is zeker en vast Nivea hun nieuwste lichaamsverzorging: bodylotion voor onder de douche! Jawel, je leest het goed. Alles wat ik zo vervelend vind aan een bodylotion bestaat niet meer met dit product. Ongetwijfeld erken je het gevoel. Na het douche heb ik gewoon niet altijd meer de tijd noch de zin om me van kop tot teen te voorzien van een laagje bodylotion. Laat staan dat vervelende kleverige gevoel waardoor kleren stroef aangaan. Dit alles behoort tot het verleden.
De Nivea bodylotion voor onder de douche is snel en werkt. Zelf was ik eerst een beetje skeptisch want hoe kan een bodylotion werkzaam zijn als je het nadien afspoelt? Het geheim zit in het verhoogde olie en verlaagde watergehalte in vergelijking met een klassieke bodylotion. Na het douche voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan zonder dat je zo'n vettig laagje op de huid hebt.
Hoe gebruik je zo'n bodylotion voor onder de douche? Uiteraard gaat dit niet over een klassieke bodylotion maar heeft deze bodylotion een speciale formule.
1. Was jezelf met een douchegel en spoel je lichaam af.
2. Breng de Nivea bodylotion voor onder de douche aan terwijl je nog onder de douche staat.
3. Spoel het vervolgens af.
4. Droog jezelf af.
Ik gebruikt nu veel vaker bodylotion dan vroeger, zelfs 's morgens voor ik ga werken. Gewoon 1 of 2 minuten extra onder de douche maakt eigenlijk geen verschil. Het gaat gewoon veel sneller doordat je de bodylotion niet helemaal moet inmasseren en je huid is volledig nat waardoor je makkelijk over je lichaam heen glijdt. Nu anderzijds gebruik ik volgens mij wel meer product of die indruk krijg ik toch. Maar dat weegt allemaal niet op tegen de voordelen van dit fantastische product.
Er zijn twee versies, eentje voor de droge huid (body milk) en eentje voor de normale huid (body lotion). Je kan ze makkelijk van elkaar onderscheiden vanwege de verschillende verpakkingskleur. De dikte van deze huidverzorging is gelijkaardig aan een klassiek product. En de geur is een welgekende Nivea geur.
De body lotion voor de normale huid werkt prima voor mijn huid. Geen droog of trekkerig gevoel. Maar ik kocht zonet pas de body milk omdat ik deze ten eerste graag ook een keertje wou uitproberen en ten tweede omdat in de winter mijn huid gewoon het een tikkeltje meer nodig heeft. Wat extra hydratatie kan nooit kwaad.
voor de normale huid is verrijkt met zeemineralen

voor de droge huid is verrijkt met amandelolie
Ik hoop steenhard dat Nivea een leuke kerstset maakt met daarin deze lichaamsproducten. Dan koop ik het zeker en vast gewoon voor mezelf! Een hard werkende vrouw verdient het gewoon af en toe om zichzelf te verwennen.
Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 5.99 euro - 250 ml.
Ik vind het alvast geweldig, wat denk jij hiervan?14 opmerkingen:

 1. Heb hem ook net getest vanmorgen voor de eerste keer en was ook aangenaam verrast. Moet hem nog iets langer testen om te kijken of hij mijn huid effectief constant gehydrateerd houdt maar ben alvast fan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt zo ontzettend handig! Ik was ook aangenaam verrast na de eerste keer te gebruiken.

   Verwijderen
 2. Klinkt goed!! lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor er al zoveel goeds over, ik wil hem ook graag uitproberen! Ik heb een sample aangevraagd van deze bodylotion, en als hij me bevalt zal ik hem zeker kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het op zich een grappig product. Ben er best wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ben ik zeker benieuwd om deze eens uit te testen. Met mijn droge benen kan ik dit zeker en vast gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt wel leuk! Wil ik wel eens testen ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zo'n exemplaartje van Nivea gekregen maar moet hem nog eens proberen. Denk wel dat ik er tevreden van zal zijn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de witte fles en vind hem best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen