18 nov 2015

LCN LOST IN LUXURY REVIEW & SWATCHES

Als het van LCN afhangt baden we dit najaar allemaal in luxe met de Lost in Luxury collectie. Of zoals Mae West het zou zeggen: too much of a good thing can be wonderfull


LCN Lost in Luxury

De zes diepe, levendige kleurintensiteiten hebben verschillende finishes. Naast het kenmerkende compacte formaat (8 ml), test LCN niet op dieren en zijn alle lakjes 3 free (vrij van DBP, tolueen en formaldehyde). De nagellak zorgt voor een mooie egale dekking en een glanzend effect. Vooral de crème finish spreekt mij aan, maar ook de parelmoer liefhebbers kunnen hun hartje ophalen. LCN is in Europa nummer één in nagelstudio's en schoonheidssalons. Deze herfst kleuren zijn verkrijgbaar als gewone nagellak, Recolution (gelpolish) en kleurengel.

De professionele kwaliteit van de Lost in Luxury nagellak zorgt voor een goede houdbaarheid en een fijne prijs/kwaliteit. Het borsteltje is klassiek, lang en recht afgeknipt. Geen fancy toestanden, maar werkt naar mijn inzien prima. Het kleine formaat (8 ml) vind ik voldoende. Het geeft mij de mogelijkheid om ieder seizoen van kleurengamma te wisselen zonder dat ik met teveel rest product achter blijf. Dat vervolgens in mijn badkamerkastje belandt en na verloop van tijd in de vuilbak belandt wegens té stroperig en té dik van textuur. 

447 Cover Me In Diamonds: een typische parelmoer kleurige nagellak. Niet speciaal, maar staat wel enorm feestelijk richting het eindejaar. Zeker als je houdt van neutrale tinten.

LCN Cover Me In Diamonds

448 My Crystal Dream: niet alleen rose gold is populair voor juwelen en horloges. Voortaan een perfecte match ook op je nagels. Parelmoer tinten hebben de neiging om streperig te lakken en daar zijn deze twee (My Crystal Dream en Cover Me In Diamonds) geen uitzondering op.
 
LCN My Crystal Dream

452 The Best Of Everything: ongetwijfeld de meest opvallende kleur uit de collectie.  Een mix tussen geel en goud met shimmertjes. Hoewel het een unieke kleur is en de nagellak zeer gemakkelijk lakt, is het niet meteen een kleur die er voor mij uitspringt.


LCN The Best Of Everything

450 Can't Get Past My Reflection: vanaf hier wordt het alleen maar beter. De voorgaande kleuren zijn niet 100 % mijn ding, maar deze daarentegen wow. Een feestelijk fushia roze nagellak met zilveren shimmers.
 
LCN Can't Get Past My Reflection

449 I'll Do Anything For Red Velvet: een klassiek rode nagellak. Hier kan je volgens mij niks mis mee doen. De nagellak lakt fijn, dekt perfect en zorgt voor een gel effect.
 
LCN I'll Do Anything For Red Velvet

451 Call Me Starlet Delux: mijn absolute favoriet uit de collectie. Een intens diep paarse nagellak met een mooie glans en crème finish. Call Me Starlet Delux en I'll Do Anything For Red Velvet zijn zeker aan elkaar gewaagd.
 
LCN Call Me Starlet Deluxe

Welke tint spreekt jou aan?

Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be 

LCN nagellak - 5.90 euro (8ml)

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes! Vooral die paarse sprint er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die laatste is ook zeker mijn favoriet maar die gouden kleur spreekt me ook heel erg aan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oo mooie kleuren, vooral de paarse kleur is erg mooi :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn favorietjes zijn de laatste 2 en ik ben er heel erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Call Me Starlet Delux is heel mooi van kleur. De shimmerkleurtjes vind ik minder leuk van finish.

    BeantwoordenVerwijderen