3 mei 2015

LOOK | SPRING FEELINGS

Als ik denk aan verlengd weekend, dan lijkt het alsof ik zeeën van tijd ga hebben. Eindelijk tijd om te spelen met make up en nieuwe producten uitproberen. Helaas! Onze hele bovenverdieping staat op zijn kop. We zijn twee kamers aan het afwerken (gyproc, verven, vloeren, ...) dus daar komt heel wat bij kijken. Dus teer ik even voort op hetgeen ik heb en staat de testmodus on hold. 

Gelukkig staat de boog niet altijd gespannen en stond er op vrijdag avond een family diner gepland. Ik had 45 minuten de tijd om mij klaar te maken, dus koos ik voor een complete make up look. Ik werd geïnspireerd door een collectie waar ik nog niets over mag zeggen. Maar als je de look bekijkt, weet je dat het eentje is met heel veel kleur en met een vette knipoog naar de zomer!



Gelaat
Kiehl's BB crème
Garnier Instant Blur

Ogen
Sleek Monacco oogschaduwpalet: Humming Bird, Kiwi Zest, Sand Walker, Midnight Garden en Bamboo
Guerlain Cils d'Enfer Volume mascara

Humming Bird over het bewegend ooglid. Sand Walker zachtjes aangebracht in de arcadeboog als transitiekleur en onder de wenkbrauwen Bamboo. Met een vochtig eyeliner kwastje bracht ik Kiwi Zest langs de bovenste wimperrand aan (1/3) en vervolgens Midnight Garden (2/3). Evenals langs de onderste wimperrand.

Lippen
 
Fijne zondag!

Beauty Treasures

9 opmerkingen:

  1. Wauw wat een mooie look! De kleuren combinatie en de overloop heb je heel goed gedaan. Je hebt een hele leuk blog trouwens, ben je nu gelijk via Bloglovin gaan volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor, ik vind dat zowel koele als warme kleuren jou goed staan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, erg mooie look ♥
    ik ga je volgen via bloglovin xx liefs

    BeantwoordenVerwijderen