20 nov 2013

BOURJOIS | REVIEW CREAM BLUSH

Crème blush en ik zijn twee dikke vrienden. Toen ik ontdekte dat Bourjois vier nieuwe Cream Blushes toevoegde aan het assortiment, werd ik onmiddellijk vrolijk. Ik draag namelijk niet dagelijks foundation en wanneer ik een poeder blush aanbreng op mijn "naakte" huid, vind ik dat het nogal snel vervaagd. En dat klopt ook, want het poeder mist namelijk de aanhechting die foundation biedt. Vandaar dat ik zo hou van crème of mousse blushes. Deze zijn wat vetter van textuur, waardoor het beter en langer op zijn plaats blijft.
 

De nieuwe blush van Bourjois heeft een crèmepoedertechnologie wat inhoudt dat het eruit ziet als een crème, aanbrengt als een crème maar verandert in een poeder textuur. Hmm, gaat dit dan wel werken, was mijn eerste gedacht. Ik testte uitvoerig de drie verschillende kleuren en het aanbrengen is een zaligheid. De kleuren zijn zacht, brengen gemakkelijk aan en zijn eenvoudig te blenden met de vingertoppen of een kwast. En ze blijven lang zitten. Aangezien de kleuren niet al te donker zijn, kan je de crème blush ook gebruiken als basis om er nadien een poederblush over aan te brengen. Of je kan de kleuren opbouwen. Hetgene wat ik meestal doe.
 

Nude Velvet
is de lichtste kleur van de vier en is een mat koraalkleurige blush. Oogt zeer mooi bij (zeer) lichte huidtypes.
Integenstelling tot Nude Velvet, bevatten Healthy Glow en Rose Tender wel glans. Geen glitterbom, maar een subtiele glans afkomstig van glanzende partikeltjes die verwerkt zitten in de blush. Het effect is prachtig. Vooral deze twee kleuren gebruik ik regelmatig. Helaas was de glans moeilijk vast te leggen op foto.

Healthy Glow - Rose Tender en Nude Velvet

De verpakking ziet er niet alleen schattig uit, maar binnenin zit er een klein spiegeltje verstopt. Het doosje sluit door een magneetje, geen gepruts met je nagels om het doosje open te krijgen!
 
Te koop bij de drogisterij.
Bourjois Cream Blush (verkrijgbaar in 4 kleuren) - 10.99 euro

10 opmerkingen: