3 feb. 2015

DIOR | DIORSKIN STAR FOUNDATION & CONCEALER

De klik was er meteen! De combinatie tussen de DiorSkin Star foundation en de DiorSkin Star concealer is mijn geheim voor een perfecte teint. De laatste jaren hebben foundations en concealers een ware metamorfose ondergaan waardoor ze niet meer dik en log moeten aanvoelen op je huid om een egaal eindresultaat te bekomen. De laatste tijd heb ik regelmatig met veel plezier deze Dior producten gebruikt. Benieuwd naar mijn review?


Het brightening effect is het hedendaagse sleutelwoord voor een perfecte, stralende teint met een verfijnde huidstructuur zonder vlekjes of pigmentverkleuringen. Het unieke aan deze foundation is dat het licht versterkt wordt, oneffenheden geneutraliseerd worden en verkleuring gecorrigeerd. Dit allemaal resulteert in een studio perfecte teint met een natuurlijke finish (niet te mat, niet te glanzend - perfect).

De houdbaarheid is goed, ik draag deze foundation met gemak een volledige dag. Het liefste zonder compact of losse poeder, maar voor een feestje poeder ik wel mijn T-zone af. Zeker als ik weet dat er foto's getrokken gaan worden. Om te vermijden dat ik een streperig resultaat bekom, breng ik per zone foundation aan en werk ik deze ook meteen uit ipv overal stipjes te zetten op mijn gelaat. De formule van deze licht geparfumeerde fluide is langhoudend en droogt hierdoor snel op.

De studio perfecte teint wordt bereikt dankzij de bijzondere Light Pulsion technologie die Dior gebruikt. De geavanceerde lichttechnologie zorgt ervoor dat licht weerkaatst en over je gelaat reflecteert. Ik ben sterk onder de indruk van deze foundation. De dekking beschrijf ik als medium, wat zeker meer dan genoeg is voor mij. Uiteraard is dat persoonlijke voorkeur. Pluspuntje is de SPF30.

/

De DiorSkin Star concealer is mijn redder in nood in de ochtend. Mijn oogcontour verraadt alle tekenen van vermoeidheid. Mijn doel: fris en wakker de deur uitgaan en tegenwoordig lukt mij dit aardig dankzij dit kleine flesje. De concealer stip ik aan met de sponsapplicator en vervolgens tok ik zachtjes de romige geltextuur in onder mijn ogen. De dekking is goed en wederom gebaseerd op Light Pulsion Technologie voor een instant eye brighting effect.


Intussen gebruik ik deze foundation en concealer al een poosje en staan er enkele looks online met dit gouden duo.


Ik heb deze foundation (en ook de concealer) in twee verschillende tinten waardoor ik speelruimte heb en kan mixen en mengen voor de perfecte match met mijn huidskleur. De kleur die ik het meeste gebruik ik 020 Beige Claire en deze past goed bij mijn natuurlijke tint.  033 Beige Ambré heb ik in huis gehaald toen ik net terugkeerde van vakantie. Zodra ik de twee kleuren ga mengen kom ik bij de juiste kleur voor dagen dat ik zelfbruiner gebruik. Handig toch?

Te koop bij de parfumerie.
DiorSkin foundation - verkrijgbaar in 12 tinten - 51.09 euro
DiorSkin concealer - verkrijgbaar in 4 tinten - 34.37 euro

Beauty Treasures

9 opmerkingen:

 1. leuke review! Ik was al lang benieuwd naar deze foundation!

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke rieview!
  De verpakking van Dior is altijd zo mooi :o
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de concealer ook. Hij is goed he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een pareltje om te zien, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind beide producten ook erg fijn, ik hou van de subtiele dekking maar moet in de loop van de dag wel de T-zone poederen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op de foundation, deze heb ik ook en gebruik ik elke dag momenteel. De concealer klinkt ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bedankt voor de review! twijfel al een tijdje om foundation te gaan gebruiken. Heb het niet écht nodig maar eentje met een lichte dekking zie ik wel zitten, ga binnenkort eens bij Dior snuffelen

  BeantwoordenVerwijderen