16 mrt. 2015

VIDEO | OPGEBRUIKT & KLEINE REVIEW #16 - FEBRUARI 2015

In de maand februari heb ik niet enorm veel opgebruikt in vergelijking met de voorgaande maanden. Maar wel een aantal make up producten én dat zie je niet vaak. Doordat ik heel wat make up heb, wissel ik regelmatig af. Hierdoor verkleint de kans dat ik ook effectief iets op gebruik.

  

L'Oréal - bifase oogdemaquillant
Lidl huismerk - wattenschijfjes 
Too Faced - Shadow Insurance oogschaduwbasis
Givenchy - Mister Lash Booster 
Lavin - ME parfum (staaltje)
Calvin Klein - Down Town parfum (staaltje)
Narciso Rodriguez - For Her parfum (staaltje) 
Escada - Especially Escada Elixir parfum (staaltje)
Bvlgari - Omnia Crystalline parfum (staaltje)
Thierry Mugler - Alien parfum (staaltje)

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Dat oogserum klinkt interessant met die glansdeeltjes. Wel jammer dat het niet zo goed samen met make-up werkt. Wat wattenschijfjes betreft ben ik heel gemakkelijk, ik gebruik er altijd gewoon van 't huismerk van onze supermarkt. Die foundation van MAC lijkt me goed, ik hou de laatste maanden echt van lichte en naturelle dekkingen. En inderdaad, de Too Faced Shadow Insurance is echt een topper! Ik doe er ook altijd lang mee. Jammer dat dat Escada parfum tegenviel. Ik ben zelf altijd wel fan van Escada geurtjes eigenlijk, vooral van de limited editions.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het oogserum is qua werking wel goed, maar ik vond het niet zo fijn in gebruik voor overdag. Vandaar dat ik deze 's avonds gebruikt hebt.

   De MAC foundation is een aanrader als je opzoek bent naar een lichte dekking.

   Normaal hou ik ook erg van Escada geurtjes, maar deze was een echte misser voor mij.

   Verwijderen
 2. bij mij was het ook iets minder, komt ook door de korte maand februari denk ik :) jij doet me er aan denken dat ik die mac studio moister tint dringend moet opmaken, heb hem al jaren..straks is ie slecht

  BeantwoordenVerwijderen