19 mei 2013

M.A.C. | REVIEW STUDIO MOISTURE TINT

Ik heb heel wat M.A.C producten in mijn make up collectie. En jammer maar helaas gebruik ik ze veel te weinig, behalve de M.A.C. Studio Moisture Tint. Deze gebruik ik iedere dag. Hoogtijd voor een review, aangezien ik deze inmiddels al een hele poos gebruik.
 
De Studio Moisture Tint is een mix tussen een dagcrème en een foundation, ook wel beter gekend als een getinte dagcrème. Hiermee kwam M.A.C op de proppen ruim voor de hype rond de BB crèmes ontstond. Wie mij kent weet dat ik eerder voor een gelegenheid een foundation gebruik. De overige tijd gebruik ik liever een product dat een beetje dekking geeft voor het maskeren van enkele oneffenheden. Maar waarbij het effect nog steeds zeer natuurlijk moet zijn. Ik heb tenslotte van mijn eigen een egale huid. En dit product is hier ideaal voor.
 
De dekking is licht, oogt zeer natuurlijk en geeft een healthy glow aan de huid. En vooral dat laatste weet ik te appreciëren. Daarnaast bevat het een spf 15. Je kan als je een goed gehydrateerde huid hebt, in principe de Studio Moisture Tint alleen gebruiken. Maar persoonlijk gebruik ik altijd een dagcrème eerst en erna de getinte dagcrème. Ondanks dat er wel hydraterende bestanddelen aan het product toegevoegd zijn, verkies ik toch nog altijd het gebruik van een echte dagcrème in combinatie met deze. Bij warm weer, gebruik ik een transparant poeder er over heen. Om te vermijden dat ik doorheen de dag subtiel ga glimmen. Ikzelf heb een gecombineerde huid en ik verdraag dit product prima. Mocht je toch wat meer dekking wensen op bepaalde plaatsen, kan je de getinte dagcrème opbouwen. Maar op zulke plaatsen gebruik ik liever een concealer. Een prima M.A.C product als je het mij vraagt. De verpakking ziet er niet spectaculair uit, maar is wel hygiënisch.
 
De afbeelding hieronder is een swatch van de kleur Medium Dark en rechts is de kleur vervaagd. Echter op mijn onderarm is de kleur te donker en te oranje. Maar in mijn gezicht blend de kleur volledig in met mijn eigen huidskleur.
 
 
 
Te koop bij de M.A.C. store of online. Prijs per stuk 28 euro, verkrijgbaar in 7 tinten.

9 opmerkingen:

 1. zo'n mooie huid zou ik ook wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze heb ik ook gehad, vond hem fijn maar niet geweldig.... misschien omdat ik juist geen egale huid heb :P bij jou is het effect prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel goed uit bij jou. Ik hou het toch nog altijd liever bij foundation. Een getinte dagcrème of BB cream gebruik ik enkel op reis en op superwarme dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem ook erg fijn, maar gebruik deze alleen in de zomer. Meestal heb ik iets meer dekking nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit. Wat heb je op je lippen, want dat vind ik wel een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is één van de nieuwe Maxi Gloss lipglossjes van Guerlain :-)

   Verwijderen
 6. Dit is het enige wat ik op mijn gezicht verdraag! Gebruik meestal niks (haat foundation en heb het niet nodig) maar als ik eens een dagje zin heb in iets pak ik deze :)

  BeantwoordenVerwijderen