11 feb. 2015

MY BEAUTY TREASURES JANUARI 2015

De eerste maand van het nieuwe jaar was een tegenvaller voor mij op privé vlak. Met heel wat tegenslagen in ons huisje :-( maar op beauty gebied heb ik wel een aantal mooie producten ontdekt. Zoals gewoonlijk een top vijf, maar ditmaal beperkte ik mij niet tot vijf producten, maar tot vijf merken.


Filorga Anti-Ageing Micellar Solution
Zoals zoveel merken heeft ook tegenwoordig Filorga een eigen micellair water in hun gamma. Deze grote flacon (400 ml) reinigt mijn gelaat op een milde manier, laat het zacht en proper aanvoelen zonder dat mijn huid gevoelig wordt. Het voelt verfrissend en verkwikkend aan en dit allemaal zonder een trekkerig gevoel. Al moet ik toegeven dat ik dit micellair water niet krachtig genoeg vind om mijn volledige oogmake up mee te verwijderen. Daarvoor gebruik ik liever een echte oogdemaquillant. Sinds ik micellair water ontdekt heb, is dit mijn vervanger geworden van de klassieke lotion. 


Batiste droogshampoo (dark & brunette)
Batiste is al een tijdje mijn favoriet op gebied van droogshampoo. De blush en tropical versie testte ik al eerder en sinds kort staat de dark & brunette variant in mijn badkamerkastje. Speciaal voor donkere haartypes met een vleugje kleur. Hoera, eindelijk geen witte waas meer! Wat een uitvinding!

Vani-T Bronzing Glaze zelfbruiner
De Vani-T Bronzing Glaze zelfbruiner is niet nieuw in mijn stash, maar een herontdekking. In eerste instantie schrikt de kleur (chocoladebruin) van de zelfbruiner af, maar eens je de gel open gesmeerd hebt op de huid verdwijnt de kleur en blijft er een transparant laagje achter. De geur is hemels en het resultaat prachtig. Geen strepen of oranje schijn, maar wel een natuurlijke gezonde teint, waarbij de kleur in de buurt komt van een vakantiekleurtje!


Dior DiorSkin Star foundation nr° 020 & concealer nr° 020 (review)
Mijn favoriete concealer en foundation du moment zijn beide van Dior. In de maand januari heb ik geen andere foundation of concealer gebruikt dan deze. Dankzij de Light Pulsion technologie wordt het licht over je gelaat verdeeld waardoor je een studio finish effect bekomt. Zonder veel moeite ziet mijn huid er instant beter uit. Love it!

Cien All in One Lash Booster mascara & lipgloss Apricot Crush 
Ik winkel regelmatig bij winkelketen Lidl en natuurlijk passeer ik dan ook de beauty afdeling. Cien, hun cosmetica merk, was mij eerder al opgevallen, maar bleef voor mij een nobele onbekende tot nu. Ik waagde de kans en probeerde enkele make up artikelen uit. Ik ben niet van alles laaiend enthousiast, maar hun lipgloss in de kleur Apricot Crush en de All in One Lash Booster mascara vielen mij in het bijzondere op. Apricot Crush is een geweldig mooie lipgloss met een fijne applicator, een lekker geurtje en zorgt voor een prachtige glans op de lippen. De All in One Lash Booster overtreft al mijn verwachtingen. De mascara heeft een klassieke mascara borstel, is pikzwart van kleur en zorgt voor lengte en volume in één. Ik heb de mascara nu een drietal weken in gebruik zonder probleem. Deze budget mascara doet meer voor mijn wimpers dan Bad Gal van Benefit! Heerlijk, zo'n fijne budget producten, want ze kosten beiden slechts 1.99 euro.Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Die droogshampoo is echt een gift from heaven eh! Ben zo blij dat hij nu gewoon in de winkel verkrijgbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke treasures heb je ontdekt, ik ben best wel heel nieuwsgierig naar de lipgloss en mascara van Cien

    BeantwoordenVerwijderen