18 nov. 2014

QIRINESS | TRAVEL SET

In mijn Ici Paris XL haul van afgelopen maand kon je zien dat ik een travel set gekocht had van Qiriness. Het merk heeft al langer mijn hart veroverd. Aangezien ik nog geen ervaring had met hun huidverzorgingslijn, leek het mij toch beter om te starten met een travelsize set. Op deze manier kan je diverse producten uitproberen, testen, voelen en waarnemen zonder dat je heel veel geld in één keer uitgeeft.

De bedoeling van deze set is dat je deze kan meenemen op vakantie. Je zou met de producten ongeveer een drietal weken moeten toekomen (volgens Qiriness zelf). Toen het setje thuis aankwam per post (ik had online besteld), viel het formaat van de producten tegen. Ik had toch een iets groter formaat verwacht, het leken net samples. Maar schijn bedriegt, je komt inderdaad met de producten langer toe dan een weekje. Ik ben een maand geleden vertrokken op vakantie en de helft van de producten heb ik nog steeds in gebruik. Dus in dat opzicht ben ik aangenaam verrast. Ik denk dat als je het serum, de ooggel en de dagcrème iedere ochtend en avond gebruikt dat je wel geen drie weken toekomt.


Iedere ochtend en avond gebruikte ik op een wattenschijfje de Eau Micellaire Fraîcheur om mijn make up te verwijderen en mijn gelaat te verfrissen. Deze was niet nieuw voor mij, ik heb al eens een volledige flacon hiervan opgebruikt. Prima product, werkt prima, alleen voor mascara te verwijderen prefereer ik een echte oogdemaquillant. Daarna breng ik het Elixir Source d'Eau aan. Dit is een hydraterend serum met een luchtige, vloeibare textuur die makkelijk in de huid trekt. Vooral de combinatie met Caresse Source d'Eau vond ik prettig. Dit is een hydraterende dagcrème met een fijne, aangename textuur. Niet dik, noch vet en trekt makkelijk in de huid. Doorheen de dag gaat mijn huid niet glimmen. Zelf heb ik geen last van een droge huid, dus bijgevolg was deze crème voor mij voldoende. Als je een droge huid hebt, kan het zijn dat jouw voorkeur uitgaat naar een rijkere, vollere crème.  Finishen doe ik met een klein druppeltje ooggel Elixir Regard Eclat. Deze zag je eerder al voorbij komen bij mijn favorieten van de maand oktober. De ooggel bevat heel wat iriserende deeltjes die zorgen voor de nodige frisheid in de ochtend. Instant éclat daar hou ik wel van. Het enige minpuntje dat ik hierover kan bedenken is het feit dat je de ooggel lang genoeg moet laten intrekken vooraleer je make up hierover aanbrengt. Anders gaat de ooggel oprullen. De ooggel en het micellaire water zijn parfumvrij, maar het serum en de dagcrème bevatten wel een geur. Het ruikt erg fris en het doet mij denken aan komkommer. In de set zat er ook nog Le Body Wrap Hydra Fraîcheur, maar deze heb ik nog niet uitgeprobeerd. 

De gezichtsverzorgingsproducten zijn fijn, ik zou ze stuk voor stuk in fullsize durven te kopen, zonder dat ik hierover spijt zou krijgen. De producten zijn vrij van parabenen en geschikt voor de gevoelige huid.

Qiriness travel set te koop bij Ici Paris XL - 26 euro.

Beauty Treasures

2 opmerkingen:

  1. Handig setje! Perfect inderdaad om alles eens te proberen en te zien of het wat voor jou is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het klinkt prima, en zeker omdat het een traveller setje is, dan kan je nog eens iets uit proberen....leuk!

    BeantwoordenVerwijderen