26 aug 2014

MIJN BODYSCRUB STASH & 5X MINI REVIEW

De laatste tijd was ik nogal verslingerd aan de blueberry scrub van The Body Shop. Sedert deze op en niet meer verkrijgbaar is, ben ik even gaan grasduinen welke scrubjes ik nog had. Blijkbaar meer dan dat ik gedacht had. Benieuwd welke tot mijn actuele stash behoren?


Rituals - Wai Wang (14.50 euro - 200 ml)
De Wai Wang scrub heb ik al een hele tijd in mijn bezit. Het is een romige crème met ultrafijne Chinese Bamboe scrubdeeltjes. Ik ben verzot op de geur van deze scrub. Op milde wijze worden dode huidcellen verwijderd en de celvernieuwing gestimuleerd. Doordat de scrub mild is, kan je de gevoeligere lichaamsdelen zoals de decolleté ook scrubben.

DI - Strawberry sugar scrub (4 euro - 100 gram)
De Strawberry sugar scrub vond ik in het My Little Boutique schap bij DI. Het is een suiker scrub die stevig scrubt. Het fijnste vind ik om deze in te masseren op een vochtige huid. De geur doet snoepjesachtig aan, iets waar je wel van moet houden. De suiker lost tijdens het masseren op en er blijft een dun laagje olie achter op de huid. In de scrub zelf zit er amandel- en avocado olie verwerkt. Vooral het formaat sprak mij aan. Het is klein, waardoor het eventueel ook handig is om mee te nemen op reis. Pluspuntje: deze scrub wordt gemaakt in België (hoera voor Belgische producten!).

Action - Seasalt Zen Body Scrub Happy Days (1.39 euro - 500 gram)
Als je houdt van een lekkere frisse geur (afkomstig van mandarijn en grapefruit) en jezelf gewoon even wil scrubben zonder een fortuin te spenderen. Dan is deze Action Happy Days zoutscrub een goede optie. Het is niet mijn topfavoriet, maar hey, je betaalt minder dan anderhalve euro!Lush - Rub Rub Rub (14.70 euro - 330 gram)
Rub Rub Rub is een gek blauw goedje, maar met een dubbele functie. Deze valt onder de categorie: douchescrubs. Het zeezout scrubt stevig en reinigt de huid ook grondig. Je zal merken wanneer je de scrub op de huid masseert dat het dezelfde werking heeft als een gewone scrub, maar zodra je deze gaat afspoelen komt er plots een heerlijke schuim tevoorschijn.

Lush - Buffy (11.15 euro - 90 gram)
Buffy is een solide scrub, maar heeft dezelfde werking als een scrub uit een tube of pot. Je wrijft het blokje over de vochtige huid heen. De gemalen amandelpitjes, rijst en adukibonen doen het werk voor jou. Buffy is geen watje. Oorspronkelijk is Buffy gemaakt om je achterwerk onder handen te nemen, maar niets belet je om ook de rest van je lichaam hiermee te scrubben. Groot pluspunt: dit blokje bevat een hele boel vochtinbrengende oliën die een heerlijk zacht laagje na laten op de huid, waardoor ik nadien bijna nooit nood heb aan een bodylotion.
 

Welke scrub gebruik jij?

Beauty Treasures

13 opmerkingen:

 1. die aarbeiscrub klinkt leuk :) die heb ik nog niet gezien in de di

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Rituals scrub heb ik ook gehad en ik vond 'm zeker niet slecht. Nu gebruik ik er eentje van La Prairie. Oh en heb er ook nog eentje van Le Petit Marseillais liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohlala La Prairie klinkt wel goed! Ik wist niet dat Le Petit Marseillais ook een scrub in het assortiment heeft, ook goed?

   Verwijderen
  2. Ja echt goed, hij ruikt ook lekker! Hij bevat kariteboter, arganolie en rode suiker.

   Verwijderen
 3. De scrubs van Action vind ik erg goed voor zo'n mini prijsje. En de geuren zijn ook erg fijn. Mijn favoriet is van Rainpharma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van Rituals is mijn favoriete scrub! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van lush lijken mij wel erg fijn! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Di heb ik ook, heerlijke grove scrub :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke post! Ik heb Rub Rub Rub van Lush ook gehad en vond hem zalig!
  Buffy heb ik ook nog liggen, maar die gebruik ik iets minder. :-)

  Ik vond je blog bij een Spam Je Blog artikel en volg je nu op Bloglovin. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Via Facebook bedoel ik, want ik kan je op Bloglovin niet vinden! :(

   Verwijderen
  2. Hallo, fijn dat je een keertje langs komt :-). Mocht je interesse hebben, dan kan je mij volgen via Bloglovin' via deze link http://www.bloglovin.com/blog/2993092.

   Verwijderen