14 jan. 2020

EEN TERUGBLIK OP 2019

Mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar. Hoewel het tweede weekend van januari al voorbij is, wil ik jou toch persoonlijk nog even de beste wensen wensen. Ik wens jou een stressvrij jaar toe vol liefde, geluk en een goede gezondheid. Heel cliché maar dat is gewoon wat het voornaamste is in het leven. 

Ik las bij Petra een terugblik naar afgelopen jaar en ik dacht wat een leuk idee! Even een recap van 2019 op persoonlijk vlak en op blog gebied. 

terugblik 2019


 Persoonlijk vlak

2019 was voor mij een jaar waarin ik hard gewerkt heb. Met heel wat veranderingen en wijzigingen op mijn werk die niet altijd simpel en eenvoudig waren. 's Avonds was ik dan ook vaak mentaal moe en kon ik bepaalde werkzaken moeilijk loslaten. Zeker iets dat ik in 2020 wil aanpakken!  Het heeft me ook heel wat wijsheid bijgebracht en geleerd dat je niet goed kan doen voor iedereen. 

Ik ben een familiemens en ik heb enorm genoten van alle momenten die ik mocht doorbrengen met mijn gezin en mijn familie in 2019. Zondag is voor ons de dag bij uitstek dat we genieten van elkaar. Vriendlief heeft een zelfstandig bijberoep en is vaak 's avonds en op zaterdag werken. Vandaar dat zondag heilig is voor mij. 

familie
Het afgelopen jaar heb ik ook tal van leuke vakanties gehad. Zo ben ik in maart samen met mijn beste vriendin Griet naar Londen geweest. In augustus ben ik samen met mijn gezin op vakantie geweest naar Duitsland. Eind augustus gingen we op familieweekend naar Nederland. We sliepen op een boerderij wat super leuk was! In september bezocht ik opnieuw het Eifelgebied maar dan voor een vrouwen uitje samen met mijn dochter, mijn mama en mijn oma. En we ronden af met een vliegvakantie naar de zon in oktober samen met mijn gezin. De eerste keer dat Alexia vloog en dat ging super goed! Zeker voor herhaling vatbaar. 

Londen
Duitsland
Duitsland
Nederland
Duitsland
zon vakantie

Mijn grootouders vierden hun diamanten bruiloft in 2019 en dat was ook een moment waar ik enorm blij om was! Net als Alexia's tweede verjaardag en ook oudejaarsavond was een avond om te koesteren. 


diamanten bruiloft

Blog gebied

Misschien heb je het gemerkt, misschien ook niet. Maar in 2019 ben ik een pak minder gaan bloggen. Grotendeels omdat ik er niet aan toekwam. Mijn werkweek is goedgevuld en ook 's avonds dient er van alles nog te gebeuren (de zorgen voor Alexia, het huishouden etc). Daarna plof ik graag neer in mijn zetel en is de fut er niet meer altijd om nog te bloggen. Vroeger wou ik graag veel content, nu kies ik voor minder frequent maar wel kwalitatief. Ik hoop ook dat jullie daarom mijn blog bezoeken. 

Ik ben gepassioneerd door beauty, make up en skincare. Vooral huidverzorging is mijn grootste dada. Mijn doel is dan ook verder informatieve, eerlijke blogposts te schrijven, net zoals ik dat het afgelopen jaar gedaan heb.  Ik heb gemerkt dat in 2019 veel oude blogposts gelezen zijn. Ik heb er geen verklaring voor. Daarom ga ik mijn eigen top 5 (random volgorde) maken van de blogposts die ik het leukste vond om te maken en te schrijven  in 2019.

Een make up playdate vind ik altijd super tof. Ik haal allerlei leuke make up uit en ik ga er gezellig mee aan de slag. 

Germaine de Capuccini
Een vaste rubriek die op regelmatige basis terugkeert op mijn blog. Met een overzicht van mijn opgemaakte producten zowel op gebied van skincare, make up, lichaam- en haarverzorging. Ook de verzorgingsproducten van Alexia komen in deze rubriek voorbij. Met een volledige mening want tenslotte heb je de producten opgebruikt tot op de laatste druppel. Een goede basis voor het vormen van je mening over een product.

beauty trash

Ik schreef een uitgebreide blogposts over enkele producten die me hielpen om haarverlies te reduceren. Dit was ook meteen de enige blogpost over haircare in 2019. Vinden jullie haircare een interessant onderwerp?

tips tegen haarverlies
Tijdens de zomer deed ik een no buy project gekoppeld aan het opmaken van enkele oldies uit mijn beauty collectie. Het graveyard project heeft als doel items op te maken die net wat te lang rond zwerven in je collectie. Hoewel ik er geen einddatum opplakte, kan ik wel laten weten dat twee van de vijf producten intussen opgebruikt zijn. De scrubs en de body butter gaan net wat moeizamer.

no buy project
Af en toe maak ik eens een vlog. Zeker niet vaak, maar ik vond het wel een leuke manier om je even een kijkje te laten nemen in mijn persoonlijk leven. 

Sothys seizoensbehandeling

 
Scrol zeker eens even terug op mijn blog, want intussen staan er 1488 blogposts online. Wellicht heb je ze niet allemaal gelezen en is er nog meer dan voldoende beauty content om je in te verdiepen. Bedankt om het afgelopen jaar een kijkje te komen nemen. Elk bezoek, elke reactie en elke like op sociale media wordt door mij enorm geapprecieerd.

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Ooh, leuk overzichtje en zoveel toffe foto's en geweldige momenten, leuke reisjes en vele toffe blogposts!! Meer van dat in 2020 ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens de foto's zag 2019 er leuk uit, ook fijn die vakanties! Ik lees nog steeds heel graag je blogs! Fijn dat je dit nog steeds doet bij dat je het ontzettend druk hebt. Altijd erg fijn om te lezen over nieuwe producten en ervaringen over huidverzorging, haarproducten, make-up en parfum. Blijft altijd interessant.

    BeantwoordenVerwijderen