12 jul 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES JUNI 2017

De maand juni was voor mij een hele bijzondere maand. Ik werkte mijn laatste dag, ging in bevallingsverlof, spendeerde heel wat Q-time met vriendlief en ik werd trotse mama van een flinke dochter. Kijk snel verder voor een volledig overzicht. 


achter de schermen bij Beauty Treasures

Naar jaarlijkse traditie is juni een drukke maand qua blogevents. De laatste (zomer) nieuwigheden worden voorgesteld. Lierac en Les Couleurs de Noir organiseerden samen een leuk blogevent op een prachtige locatie. Met veel plezier zakte ik af met mijn bolle buik om kennis te maken met de nieuwe producten. Bij Lierac is er heel wat nieuw. Namelijk een nieuwe reinigingslijn en een uitbreiding van de Hydragenist lijn. Super leuk!

Lierac Hydragenist

Lierac

blog event

Griet - Saar en ik 

Bij Les Couleurs de Noir geen nieuwigheden, maar eerder een fijne kennismaking met het Belgische hypoallergene make up merk. Voor mij geen onbekende want ik testte in het verleden de Soft Fusion lipbalsem al eens uit.


Les Couleurs de Noir

Teambuildingsnamiddag. Het plan was een mooie wandeling te maken, maar last minute wijzigden we de plannen. Het was broeiend warm, een pijnlijke knie van de collega en mijn bolle buik maakte dat ons oorspronkelijk plan minder ideaal was. Bijgevolg een aangepast programma en extra tijd voor een terrasje.

gevulde aardappel

virgin mojito

De eerste aardbeien van eigen kweek. Yummie! Vriendlief onderhoudt een moestuin en kweekt zelf groenten en fruit (beperkt tot aardbeien en frambozen).


aardbeien van eigen kweek

De meest emotionele en mentaal vermoeiendste dag van mijn hele zwangerschap had ik in de maand juni. Ik mag echt niet klagen over mijn zwangerschap. Deze is vlotjes verlopen, zonder al teveel kwaaltjes. Maar 6 juni is een dag die ik niet snel zal vergeten. We hadden een afspraak in het ziekenhuis voor een uitwendige kering vanwege stuitligging van de baby. Buiten het feit dat het een zeer pijnlijke ervaring was, was ik 's avonds mentaal compleet uitgeput. Ik denk dat ik dit voor het eerst in mijn leven op deze manier ervaren heb. Maar moest ik de keuze opnieuw moeten maken, ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Ik ging 's avonds extreem vroeg naar bed en probeerde mijn gedachten een beetje te verzetten door te bloggen.


bloggen

Er was naast het Lierac/Les Couleurs de Noir blog event ook nog een ander leuk beauty event in de maand juni. De merken Vichy, Roger&Gallet en La Roche-Posay stelden hun nieuwigheden voor de zomer voor. En geloof mij dat zijn er weer heel wat. Ik kreeg een goed gevulde goodiebag mee naar huis vol toffe producten om uit te proberen!


Roger&Gallet
Vichy Minéral 89
La Roche-Posay suncare
La Roche-Posay suncare

Op zondag avond gingen we met de familie uit eten om de verjaardag van mijn papa te vieren en het was eveneens Vaderdag. Een perfect excuus om dubbel te vieren :-). We kozen voor Mexico in Hasselt.


mexicaans eten
mocktail

Mijn lieve vriendin Jennifer werd in maart trotse mama van zoontje Julien en we waren uitgenodigd op de babyborrel.


babyborrel

Mijn ochtend mess aan beauty producten. Ik ben momenteel heel wat nieuwe make up producten aan het uittesten van de merken Karaja, Idun mineralen en hannah. Ik hoop hier zeer snel een review over online te hebben. Aangezien een aantal van deze producten mij zeer goed bevallen.


make up

Mijn laatste werkdag voor ik in bevallingsverlof was veel sneller daar dan dat ik verwacht had. Het was nog best pittig tot op het laatste moment, aangezien ik nog een hele boel items afgewerkt wou hebben. Mijn eerste dag thuis was pure ontlading. Ik kreeg letterlijk een klopje en sliep bijna de volledige dag. 's Avonds genoten vriendlief en ik van Q-time en gingen iets lekkers eten tijdens het foodtruckfestival in Beringen.

foodtruckfestival

foodtruckfestival

Hoewel ik in de maand mei al heel wat voorbereidingen getroffen had voor de doopsuiker,  spendeerde ik een volledige zondag aan de afwerking van de doopsuiker en geboortekaartjes. Lintjes knopen, stickertjes plakken, adressen op enveloppen schrijven, ... .  Maar ik ben super tevreden met het eindresultaat. We lieten ons geboortekaartje ontwerpen door grafisch ontwerpster Nollie en zij zorgde ook voor de bijpassende benodigdheden voor de doopsuiker. Thanks Noëlla!

doopsuiker

geboortekaartjes

Ze zeggen altijd de laatste loodjes wegen het zwaarste en dat is ook zo. Ik hou van de zomer, maar de hittegolf van de maand juni had voor mij even niet gemoeten. Ik droeg namelijk steunkousen omdat ik last had van oedeem. Het dragen van deze steunkousen maakte het extra warm! Chapeau als je dagelijks steunkousen moet dragen, dat is niet te onderschatten. Een ijsje ter verfrissing was dan ook welkom.


ijsje

Even ontstressen bij de hannah huidcoach. In België zijn er jammer genoeg (nog) niet zoveel hannah huidcoaches, maar mocht er eentje bij jou in de buurt gevestigd zijn. Dan moet je er zeker eens een afspraak maken. De behandelingen zijn super!


hannah huidcoach

Aardbeien milkshake doet mij terugdenken aan mijn studententijd. Tijdens de examenperiode maakte mijn moeder bijna dagelijks een milkshake die ik dan tijdens het studeren kon opdrinken. Intussen werk ik dit jaar 8 jaar, waar is de tijd... .


aardbeien milkshake

Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn buik doorheen de maanden gegroeid is. Vriendlief en ik besloten een laatste date night te doen en gingen uit eten bij Corda Bar (Hasselt). Het was de eerste keer, maar beiden vonden we het eten zeer lekker en een goede bediening. Voor herhaling vatbaar.


39 weken zwanger
Corda Bar

En dan was de grote dag aangebroken. Op 23 juni om stipt 9 uur werd onze dochter Alexia geboren. Ik ben zo dankbaar dat ik een gezonde dochter heb met 10 teentjes en 10 vingertjes en een lief snoetje. Instant liefde voor dit kleine mensje.


Alexia

Alexia

Alexia
Alexia
 Alexia



Beauty Treasures

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuk overzicht! Nog eens gefeliciteerd met je prachtige dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Superleuke foto's alweer! Alexia is echt een schatje ❤️. Jullie hebben dat zo goed gedaan. Juni was alsnog een drukke maand.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt juni was druk tot op het laatste moment :). Dankjewel!

      Verwijderen
  3. Nogmaals proficiat met de geboorte van Alexia. Echt een poppetje, zo schattig! Veel geluk en liefde toegewenst voor jullie drietjes! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zoveel leuks, maar het hoogtepunt is toch wel je mooie dochter! Nog eens proficiat en geniet van je nieuwe gezinnetje! En laat die schattige babyfoto's maar komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die baby foto's ga je zeker nog zien voorbij komen op instagram en in mijn maandelijks achter de schermen artikel. Beloofd ;-)! Dankjewel Petra!

      Verwijderen
  5. Leuk overzicht, je hebt zeker niet stil gezeten ;)
    Wat chique dat er bij jou een uitwendige kering is mogen gebeuren! Hier een keizersnede owv stuitligging, wilden het niet eens proberen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kering was heftig, maar ik heb er geen spijt van. Helaas is de slaagkans bij een eerste kindje zo laag dat het in mijn geval niet gelukt was. Bijgevolg ook ten huize Beauty Treasures een keizersnede.

      Verwijderen
  6. Melissa raymaekers15 juli 2017 om 21:31

    Hier ook geprobeerd maar jammer genoeg niet gelukt! Dus ook een keizersnede ��
    Mooi dochtertje en mooie naam! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas, maar wellicht heb je er ook geen spijt van dat je het geprobeerd hebt.

      Verwijderen
  7. Wat was juni een bijzondere maand met de komst van Alexia <3 ! En erg druk zo te zien ;) Fijn om terug te zien

    BeantwoordenVerwijderen