1 jun 2015

LES COULEURS DE NOIR | REVIEW SOFT FUSION LIP BALM

Het jonge Belgische label Les Couleurs de Noir vindt het een uitdaging om huidvriendelijke, aantrekkelijke make up te maken. Het resultaat mag er wezen, want ze hebben een aantal mooie producten gelanceerd waaronder de Soft Fusion Lip Balm


Bijna nergens is onze huid zo dun en kwetsbaar als op de lippen. Vanwege het gebrek aan talgkliertjes, huidvetten of een hoornlaag die als natuurlijke beschermingslaag dienst doet. Het resultaat? Lippen drogen makkelijk uit en gaat schilferen. Nope, ik ben geen liefhebber! Daarom ben ik zeer blij dat ik de Soft Fusion Lip Balm ontdekte #byebyevelletjes #byebyedrogelippen. 

kleur + verzorging in één = happy lips

De licht gekleurde, semi transparante lipbalsem heeft een lichte textuur die je amper voelt zitten op de lippen. Jojobaolie en karitéboter zorgen voor de nodige hydratatie en voeding. Terwijl vitamine E, antioxidant, de lippen helpt te beschermen tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering (het verlies aan collageen in de lippen). Deze mix zorgt ervoor dat je lippen een hoog zoengehalte krijgen. De kleur Rouge is geen vlammend rood zoals je misschien zou verwachten. Het effect is subtiel, maar kan opgebouwd worden.

TIP: breng de Soft Fusion Lip Balm lichtjes deppend aan voor een natuurlijke effect. Meer zorgt voor een 'just bitten' resultaat. Dat is de look waar ik meestal voor ga. Een terechte favoriet van de maand april.


Les Couleurs de Noir is verkrijgbaar bij de apotheek.
Soft Fusion Lip Balm - 4 kleuren - 14.90 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen: