17 jul. 2017

MARIA GALLAND ESSENCE 007 OOGVERZORGING

Maria Galland Essence 007


In mijn laatste opgemaakte video vertelde ik over de Maria Galland Essence 007 oogverzorging. Zonder enige twijfel één van de fijnste oogcrèmes die ik tot nu toe getest heb. 

Het kitje kreeg ik als kerstgeschenk van Maria Galland toegestuurd (intussen een poosje geleden). De Essence 008 (die je tevens op foto ziet), was limited edition en is niet meer te koop. Maar gelukkig behoort de Essence 007 oogverzorging tot het vaste assortiment. En daar kan ik alleen maar blij om zijn!

Maria Galland Essence 007

Maria Galland Essence 007

De aangename gel textuur geeft frisheid aan de oogcontour en wordt makkelijk opgenomen door deze tere zone. Even kort laten inwerken en je kan over de oogverzorging make up aanbrengen zonder dat je last krijgt van een rullige boel. Zoals ik in het verleden al eens meegemaakt heb met andere oogcrèmes.

Het hoofdbestanddeel van de Essence 007 is een speciaal hyaluron en peptiden complex. Met als doel de oogcontour intens te hydrateren, te voorzien van voedingstoffen en zwelling, donkere kringen en kraaienpootjes tegen te gaan. Ik merkte vooral het dorstlessende aspect op en mijn concealer bracht een stuk egaler aan. Love it! Het formaat is compact (5 ml) en lijkt op een groot parfum staaltje. Je hebt niet veel product per keer nodig waardoor je toch makkelijk 1,5 maand toekomt wanneer je 's morgens en 's avonds deze ooggel aanbrengt. Prijsgewijs niet de goedkoopste, maar als je het mij vraagt is deze Essence het geld meer dan waard. De pompflacon is hygiënisch en praktisch en je hoeft geen druppeltje verloren te laten gaan. Intussen heb ik een nieuw flesje in huis!

Te koop via een Maria Galland schoonheidsinstituut of e-shop.
Essence 007 oogverzorging 5 ml - 16.65 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

4 opmerkingen:

 1. Dag Steffi,
  Dit merk kende ik nog niet. Lijkt me inderdaad een goede aankoop.
  Heb je nog iets anders van dit merk geprobeerd? 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een aantal producten van dit merk reeds uitgetest en blogposts over geschreven. Als je even zoekt via de zoekbalk op 'Maria Galland' ga je de overige reviews tegenkomen :-).

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! Iets wat ik wel kan gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen