25 mei 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES APRIL 2017

Heerlijk verlengd weekend! Hopelijk ook voor jou! Ik ga alvast lekker veel rusten dit weekend en genieten van het prachtige weer. Maar voor het zover is, geef ik jou nog een update over de maand april. Benieuwd?


achter de schermen bij Beauty Treasures april 2017

De maand startte goed met een prachtige bos bloemen van Schwarzkopf. Ze stelde hun nieuwe haircare lijn Nature Moments op een zeer originele manier voor.  Het is een gamma bestaande uit shampoos en conditioners zonder kleurstoffen, zonder siliconen en met extracten van natuurlijke oorsprong.

Schwarzkopf Nature Moments

Op zondag probeer ik de tijd te nemen voor ontspanning en rust. Normaal gaat dat gepaard met een croissantje, maar ditmaal koos ik voor een gezond alternatief. Verse aardbeien van bij de boer uit het dorp. Plus ik had een deadline te halen namelijk mijn review over I Heart Make Up moest ik afwerken.

gezond ontbijt

Diezelfde zondag verwelkomden we twee pluizige huisgenoten. Vriendlief kocht twee zijdehoen kippen die er ongelofelijk fluffy uitzien. Ik ben geen grote kippenliefhebber, maar deze waren het strelen waard.

zijdehoen

We nemen niet wekelijks een foto, maar laten we zeggen op regelmatige basis om de evolutie van de buik te kunnen vastleggen. Lijkt me leuk voor achteraf. Ik droeg voor het eerst mijn nieuw kleedje dat ik kocht bij Noppies. Nog steeds super blij mee, want zit zeer fijn (27 weken zwanger).

27 weken zwanger

Op 28 weken had ik opnieuw een echo bij de gynaecoloog. Intussen is het een vaste waarde geworden dat we na het bezoek aan de gynaecoloog frietjes gaan eten. Ik ben niet zo'n grote frietjes liefhebber, maar sinds ik zwanger ben, smaken ze mij een stuk meer. Grappig hé.

frietjes

Nivea komt met een handig formaat van de Nivea SUN kids SPF 50 in roller (€ 6.99). Klein en compact, makkelijk om mee te nemen op een uitstapje. Echter wat goed werkt voor kinderen, werkt ook goed voor volwassenen. Toch?

Nivea SUN kids SPF 50

Het eerste zonnig weekend van april, heerlijk genieten! Ik bleef lekker in de schaduw met de ipad en enkel de voetjes in de zon. Eerlijkheidshalve ben ik bang om een zwangerschapsmasker op te lopen omdat je huid tijdens de zwangerschap vanwege hormonen extra gevoelig is voor UV beschadiging.

zonnig weekend

De Vichy winactie liep ten einde, tijd om de pakketjes te samen met een persoonlijk kaartje voor de lieve dames klaar te maken voor verzending.

Vichy mineralen maskers

Tja, ik val wellicht in herhaling. Maar mijn heel leven staat momenteel in teken van de baby. Vriendlief en ik schreven ons in voor infosessies in het ziekenhuis. Waarbij we twee infosessies hadden met een vroedvrouw en drie prenatale kiné sessies. Tijdens de infosessie met de vroedvrouw mocht je zelfs ruiken aan drie merken baby producten (Galenco, Mustela en La Roche Posay). Ik weet al waar ik voor ga gaan in het ziekenhuis. Mijn keuze was snel gemaakt. Kunnen jullie raden voor welk merk ik kies?

Galenco

ziekenhuis

Heb je de nieuwste voorjaarstrend al ontdekt? Roze matchen met rood. Dat kan je doen in verschillende vormen. Ik ging voor roze oogschaduw, dezelfde tint blush en een rode lipstick. 

voorjaarstrend

Jeps, het was weer zover! Pannenkoeken in de ochtend. Mocht je dit nog nooit 's morgens gegeten hebben, ik daag je uit! Dit is zo lekker!

pannenkoeken

Net voor het Paasweekend ging ik op bezoek bij Pascaud in Maaseik. Ook meteen de thuishaven van het merk. Ik was in de mogelijkheid om een behandeling uit te testen en dat deed ik met veel plezier. Mijn ervaring met het merk en de behandeling staat online. Na de behandeling zag mijn gezicht er fris uit maar tevens ook goed doorbloed. Say hello to my naked face!

Pascaud
Pascaud

Tijd om even bij te kletsen met mama te samen met een gebakje. 

gebakje

Bij Pasen vroegen we mijn broer om peter te worden van onze baby. Ik knutselde iets leuks in elkaar met scrabble blokjes en kocht een fles wijn om cadeau te geven. Van mezelf ben ik niet super creatief, dus ik deed inspiratie op bij anderen en kocht een aantal benodigdheden bij AVA en online.

peter

Ik blog ontzettend graag en doe dat met heel veel liefde en passie, maar bloggen heeft mij ook twee super goede vriendinnen opgeleverd. Eentje daarvan is Saar en we spraken af om samen te gaan eten bij Botanique in Hasselt. Als aperitiefje ging ik voor een bio limonade gevolgd door een burger met bacon.

Botanique Hasselt

Botanique Hasselt


Ik zorgde voor een leuke Paasattentie op het werk. Chocolade paaseieren konden natuurlijk niet ontbreken en ik gaf iedere collega een kaartje (dat ik zelf gemaakt had) met daarop een persoonlijke boodschap. De kaartjes en de vogeltjes vond ik bij Action.

Action

Vriendlief kreeg voor zijn verjaardag een pizzarette cadeau. Geweldig tof om te doen! Geen authentieke steenoven maar qua smaak zijn de pizza's zeker lekker!

pizzarette

De apotheek waar ik altijd ga, organiseerde een Darphin VIP avond. Natuurlijk had ik interesse om te gaan. Ik gebruik momenteel zeer veel Darphin producten in mijn skincare routine. De droge olie voor lichaam, haren en gelaat ruikt zo lekker. Het zal je dan ook niet verbazen als ik zeg dat ik deze gekocht heb. Intussen staat er ook een review over online.

Darphin
Darphin
Darphin
Darphin

Nog 10 weken te gaan. Het kruippakje kreeg ik cadeau van mijn schoonmoeder en ik vond het instant leuk.

baby kruippakje

Mijn besties organiseerden stiekem een baby shower op zondag namiddag. Niets vermoedend kwamen mijn broer en mijn schoonzus mij oppikken. Ik had me er totaal niet aan verwacht, maar wat een geweldige namiddag! Iedereen bracht iets lekkers mee. De ene had zelfgemaakte cupcakes, patékes, vers fruit met chocolade, ... . Veel te veel, maar oh zo lekker. Als kers op de taart was iedereen ook zo lief geweest om mooie cadeautjes mee te brengen voor de baby.


baby shower
baby shower
baby shower
baby shower

Zelfs mijn mama, mijn moeke en tante zaten mee in het complot en vierden lustig mee. 


baby shower

Zowel La Roche Posay als Sothys stuurden me micellair water toe om uit te proberen. De twee uitersten qua formaat. La Roche Posay komt met een XXL flacon (750 ml) met een handige pomp.  Sothys focust zich op de vakantieperiode en introduceert het compacte formaat (100 ml) om mee te nemen op reis.


micellair water

De maand eindigde met het verjaardagsfeest van mijn bompa. Hij werd 85 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. 


verjaardagsfeest


Beauty Treasures

8 opmerkingen:

 1. Dat kleedje van Noppies is supermooi. Wij gebruiken ook de producten van Galenco voor ons zoontje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel.
   Ik ga ook voor Galenco gaan, benieuwd of de baby er goed op gaat reageren.

   Verwijderen
 2. Wauw die buikfoto is heel erg mooi. Wat leuk dat ze je verrast hebben met een babyshower. Ook die hamburgers zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De babyshower vond ik top. Ik ben mijn vriendinnen daar ook heel erg dankbaar voor.

   Verwijderen
 3. Wat ben je mooi zwanger, en wat leuk die babyshower! Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat straal je op die zwangerschapsfoto. Ohh, zin in pannenkoeken als ontbijt nu! ♥ :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er weer super leuke maand uit! Je bent heel mooi zwanger.

  BeantwoordenVerwijderen