25 mrt 2017

MULTIMASKING MET VICHY MINERAAL MASKERS & WIN WIN WIN - GESLOTEN

Vichy mineraal maskers

Vichy lanceerde vorig jaar drie nieuwe maskers ontstaan uit water, aarde en steen verrijkt met natuurlijke mineralen en versterkt met het Vichy thermaal water. Laten we kennismaken met deze nieuwe maskers en maak zelf kans op een Vichy probeerkit.


Vichy mineraal maskers

Met de komst speelt Vichy perfect in op de multimasking trend. De maskers hebben elk hun eigen werking en eigen textuur waardoor je ze onderling kunt mixen of gewoon op de klassieke manier apart kunt gebruiken. Waar uiteraard niets mis mee is! Dat doe ik zelf ook nog vaak.

Maar wat betekent nu multimasking? Dit wil zeggen dat je twee soorten (of meer) maskers aanbrengt op het gelaat. Bijvoorbeeld een hydraterend masker op de wangen en een zuiverend masker op de T-zone. Zo stem je beter af op de behoeften van je huid. 

Quenching Mineral masker

Het Vichy hydraterend masker is verrijkt met 10% thermaal water, vitamine B3 en glycerine. Waardoor het niet alleen hydraterend werkt, maar tegelijkertijd ook kalmerend is op de huid. De waterachtige geltextuur voelt aangenaam en verfrissend aan. Om het verkoelende te benadrukken, kan je de pot in de koelkast bewaren. De inwerktijd is kort (5 minuten) en het masker is makkelijk af te nemen met tissues, zonder dat er water aan te pas komt. 

Een standaard musthave: geschikt voor iedereen, hypoallergeen en een instant hydraboost voor de huid. De geur is afkomstig van groene thee, jasmijnwater en bamboo. Licht, luchtig en een tikkeltje verslavend.
 
Vichy Quenching Mineral Mask

Double Glow Peel masker

Het exfoliërende masker bevat vulkanisch gesteente, AHA (fruitzuur), thermaal water en vitamine Cg en mannose. De formule verwijdert op milde wijze dode huidcellen (exfoliëren), verfijnt de huidtextuur en geeft frisheid aan de teint. Zonder enige twijfel is de Double Glow Peel mijn favoriet. 

Wederom herken ik dezelfde verfrissende waterachtige geltextuur. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Tijdens het aanbrengen voel je dat in de peeling kleine stukjes zitten voor het uitvoeren van de mechanische scrub. Deze is mild en daardoor geschikt om te gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De geur is yummie: appel, cassis en witte muskus.

Je brengt het masker aan met ronddraaiende bewegingen, laat het vervolgens 4 minuten inwerken zodat de fruitzuren hun werk kunnen doen.  Na 4 minuten start je met het masker in te masseren met ronddraaiende bewegingen voor een mechanische scrubbeurt gedurende 1 minuut. Tot slot afspoelen met water en je merkt meteen resultaat. De huid is zacht, glowy en ontvankelijk voor het opnemen van de rest van je huidverzorging. Een toppertje!
 
Vichy Double Glow Peel Mask

Pore Purifying Clay masker

Het zuiverende masker is het enige masker met een andere textuur (crème). De krachtige werkstoffen in dit masker zijn: kaolin, bentoniet, aloë vera, allantoïne en thermaal water. Voor een zuiverende werking zonder de huid uit te drogen.  Witte klei werkt absorberend (sebum), maar Vichy voegde aloë vera, allantoïne en hun famous thermaal water toe als tegenhanger voor herstel en een verzachtende werking.

Gedurende 5 minuten wordt de huid gedetoxed en onzuiverheden worden doelgericht aangepakt. Dit masker is aan te raden als je een gemengde tot vette huid hebt. Dit masker past minder bij een droge huid of normale huid. 

De crème textuur brengt makkelijk aan en smeert goed open. Het masker wordt lichtjes hard en heeft een bijzonder aardse geur. Iets waar je van moet houden. Het masker haal je er best vanaf met warm water om het vervolgens te tonifiëren met  een lotion voor het sluiten van de poriën.
 
Vichy Pore Purifying Clay Mask

Stuk voor stuk fijne maskers met elk hun specifieke werking. Mijn favoriet is de Double Glow Peel, maar evengoed gebruik ik regelmatig de andere twee maskers. De prijs is net geen 18 euro wat ik een doenbare prijs vind. Prijs kwaliteit zitten deze maskers (zeer) goed en als je een masker overweegt, maar niet goed weet of het wel iets voor jou is. Kan je eerst een sachet aanschaffen. De sachet is goed voor twee maskerbeurten.
 
Vichy mineraal maskers

Vichy mineraal maskers

Vichy hydraterend masker - exfoliërend masker - zuiverend masker


Zelf benieuwd geworden? Dan heb ik goed nieuws, want ik verloot aan vijf Beauty Treasures lezers een Vichy mineraal masker probeerkit twv 8.85 euro.
 

Wat kan je winnen? 

  • Vichy Double Glow Peel sachet
  • Vichy Quenching Mineral Mask sachet
  • Vichy Pore Purifying Clay Mask sachet

Vichy mineraal masker winactie

 

Hoe kan je deelnemen?

Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Instagram en Youtube.

Stuur een mailtje naar beautytreasures@hotmail.be met je naam en je adres plus via welke weg je mijn blog volgt. Enkel een mailtje met adres wordt als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 8 april 2017 middernacht. De winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.


Extra bonuspunten

 
* Deel dit artikel via Facebook  

Te koop bij de apotheek. 
Mineraal masker 75 ml - 17.95 euro
Mineraal masker 2x 6ml sachet - 2.95 euro



Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

  1. Erg fijn, ik heb gezellig meegedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar de maskertjes. Ik volgde je overal al 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Tanja, ik heb je mailtje goed ontvangen, dankjewel om deel te nemen!

      Verwijderen
  3. Altijd fijn zo'n maskers ik doe heel graag mee om ze uit te kunnen proberen.

    Ik heb je een e-mail gestuurd met mijn gegevens.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn van je Steffi om 5 Beauty Treasures lezers blij te maken 👏
    Omdat ik erg benieuwd ben naar de maskers heb ik de besloten om deel te nemen.
    En wie niet waagt, wie niet wint 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joepie! Ik ben één van de vijf gelukkigen! Dankjewel Steffi! Ik ga er zeker en vast een review over schrijven op mijn blog.

    www.beautysecrets.be

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joepie! Kan niet wachten om deze maskers te proberen. Een grote merci!

    BeantwoordenVerwijderen