29 mei 2017

VLOG KENNISMAKING IMAGE SKINCARE EN WIMPERLIFTING

Vorig jaar maakte ik kennis met het merk Image Skincare tijdens mijn Hydra Facial behandeling. Intussen bijna een jaar later kreeg ik een uitnodiging van het merk om een iPeel behandeling uit te testen. Daar zeg ik geen neen op, aangezien professionele merken mij nauw aan het hart liggen. Ik ging op pad voor een kennismaking met Image Skincare en het uitproberen van een wimperlifting bij instituut Me Time in Hoeselt.

vlog image skincare en wimperlifting

Image Skincare is zoals ik net al zei een professioneel merk dat in België uitsluitend terug te vinden is bij schoonheidssalons. Er zijn er in totaal zo'n 25 verspreid over Vlaanderen. De filosofie van het merk is een mooie huid begint bij een gezonde huid. Iedere behandeling is gericht op resultaten, huidverbetering en huidverjonging. Om het resultaat te optimaliseren wordt er gekeken naar de noden, maar ook naar de huidconditie, het huidtype, ... . Afhankelijk daarvan wordt er een behandeling op maat voorgesteld. Zo kreeg ik een iPeel Signature Facelift met vitamine C maar op maat aangezien ik zwanger ben. Bepaalde ingrediënten (zoals retinol of hoog gedoseerde fruitzuren) mogen niet ingezet worden, maar werden vervangen door een alternatief. 

Image Skincare

De behandeling was kort (30 minuten) en to the point. In principe zou je zelfs een iPeel tijdens de lunchpauze kunnen laten uitvoeren. De vitamine C peeling werkt verhelderend, gaat celvernieuwing stimuleren en het hydratatieniveau in de huid opkrikken. Na de behandeling merkte ik inderdaad een gezonde glow op, mijn huid voelde comfortabel en glad aan. De dagen nadien mag je gewoon in de zon komen mits SPF en mijn huid zag na afloop niet rood.
 
Image Skincare

Hoe heb ik de iPeel behandeling ervaren? De ervaring was in de lijn van mijn verwachting. Het is namelijk niet de eerste keer dat ik een fruitzuren peeling laat uitvoeren. In het algemeen zijn dit soort behandelingen in duurtijd kort, maar krachtig. Toch vind ik het fijn om het verwennerij aspect te ervaren en dat is tijdens deze behandeling minder tot niet aan bod gekomen. De afwisseling, de mix en combinatie van huidverbetering en ontspanning miste ik. De prijs is 75 euro voor de iPeel Signature Facelift. Een flink bedrag als je het mij vraagt, maar je moet jezelf realiseren dat het gaat over een huidverbeterende behandeling en niet over een ontspanningsbehandeling. Qua resultaat boek je op korte tijd veel resultaat. Ook de dagen nadien merkte ik dat mijn huid glad en gehydrateerd aanvoelde en straalde.Na de Image Skincare behandeling mocht ik nog even op de behandeltafel blijven liggen voor een wimperlifiting. Ken jij dit al? Na de trend van wimperextensions is het nu de beurt aan de lifting. Nieuw is het niet, maar ik heb de indruk dat het nu pas hip en trendy aan het worden is. 

De behandeling duurt ongeveer één uur en start met het grondig reinigen van de wimpers gevolgd door het afplakken van de onderste wimperhaartjes en het aanbrengen van een siliconen pad. Erna kan de effectieve behandeling van start gaan. De natuurlijke wimpers worden gelift tijdens de behandeling vanaf de haarwortel zonder dat er gebruik gemaakt wordt van extensions, wimperkrultang of mascara. De behandeling geeft lifting aan de wimpers voor een open blik en je wimpers worden gekruld waardoor in principe mascara overbodig is. Zeker als je eveneens je wimpers laat kleuren tijdens de behandeling.

wimperlifting
 Voor de wimperlifting

wimperlifting
  Na de wimperlifting

wimperlifting

Het eindresultaat is subliem. Dit had ik totaal niet verwacht. De behandeling werd uitgevoerd op vrijdag en zaterdag ochtend om 8 uur had ik een afspraak bij de kapper. Ik bracht enkel mijn favoriete BellàPierre mineralen foundation, concealer en blush aan en voilà. Klaar om te vertrekken. Het resultaat blijft 6 à 9 weken en kost 49.95 euro. 

Bedankt aan Image Skincare en instituut Me Time voor de uitnodiging en de behandelingen.Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

 1. Is een duidelijk zichtbaar en mooi resultaat! Inderdaad iets waaraan je makkelijk zou kunnen wennen ;)Fijn dat je dit weer met ons wil delen ;) Ik denk zeker dit ook wel eens te proberen, maar dan wel als ik uit de gips ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je kan moet je zeker een wimperlifting proberen, ik heb intussen meer dan één week de lift en ik ben nog steeds enthousiast.

   Verwijderen
 2. Zo mooi die wimpers...ik zie het inderdaad nu pas steeds vaker voorbij komen terwijl het toch al een tijdje bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen