24 mei 2017

MARIA GALLAND LAGUNE PARADIS REVIEW & SWATCHES

Mijn eerste kennismaking met de make up lijn van Maria Galland was meteen een voltreffer. Ik kreeg twee items uit de voorjaarslook thuis toegestuurd om uit te proberen. De producten nemen je mee naar een paradijselijke lagune en geven een instant fris zomers gevoel. Hydratatie, glans en turquoise accenten omkaderen de lente look Lagune Paradis

Maria Galland Lagune Paradis

 

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat

In de lente/zomer verkies ik een lichte foundation boven een heavy variant die bijna letterlijk van mijn gelaat afsmelt. De Soin Hydratant Perfecteur Éclat is perfect voor het aankomende seizoen. Deze oppepper combineert huidverzorging met make up. Geweldig vind ik dat. Daar maakt een professioneel merk het veschil met de parfumerie merken. Waarmee ik niet gezegd wil hebben dat ze geen leuke make up verkopen, maar (persoonlijk) verkies ik make up met een plus. 

Maria Galland 99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat

De finish is niet mat, maar dat kon je al aan de benaming van deze foundation afleiden. Je krijgt een bonne mine effect. De SPF 25 is mooi meegenomen en een goede basis om de dag mee te starten. De kleur 20 Beige Doré is voor mij op dit moment wat aan de donkere kant. Aangebracht met de kwast en met het nodige blendingswerk kan het er net door.

Maria Galland 99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat

518 Blush Poudre Duo in Abricot

De frisse lenteblos creëer je heel makkelijk en snel met de Maria Galland duo blush. Een dubbelzijdige blush met aan de ene zijde een oud roze blush en aan de andere kant een perzik oranje tint. Geen fifty-fifty verdeling, maar net iets meer oud roze. Ansich geen slechte keuze, want ik vind dat oud roze blush bij veel vrouwen mooi staat. Niet voor niets is mijn meest gedragen blush van M.A.C een oud roze tint. De kleuren kan je apart of gemixt aanbrengen. De perzik tint alleen vind ik net wat te oranje ogen op de wangen.
 
Maria Galland 518 Blush Poudre Duo

De pigmentatie van de blush is prima. Met een kleine hoeveelheid op de blushkwast heb je meer dan voldoende. Doordat je weinig nodig hebt, kom je lang toe. Aan de binnenzijde van de verpakking vind je een klein kwastje en spiegeltje terug. Voor mij geen musthave maar kan handig zijn als je je blush meeneemt in je handtas om onderweg bij te werken. Ik krijg de indruk dat het poeder maar licht gepressed is, waardoor je bij het opnemen van de blush op je kwast redelijk wat los poeder ziet verschijnen. Even de kwast aftikken voor je de blush aanbrengt is de boodschap.

Maria Galland 518 Blush Poudre Duo
Maria Galland Lagune Paradis swatches
Duo Blush Poudre apart en gemengd - Soin Hydratant Perfecteur Éclat 20 Beige Doré

Maria Galland Lagune Paradis swatches
 

Maria Galland is te koop bij een Maria Galland schoonheidsinstituut of de eshop.
Maria Galland 99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat SPF 25 30 ml - 39 euro (3 tinten verkrijgbaar)
Maria Galland 518 Blush Poudre Duo Abricot 4.5 gram - 35 euro

Beauty Treasures

1 opmerking: