27 mrt. 2017

MARIA GALLAND 22J PRIMER PROTECTION CELLULAIRE & 22N SERUM RÉNOVATEUR CELLULAIRE

Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire

Een mooie huid start bij de vitaliteit van de huidcellen. Een ontelbare hoeveelheid cellen, die perfect op elkaar afgestemd zijn, vormen het cel management van de huid. Zodra dit samenspel uit evenwicht geraakt, wordt er geraakt aan celvernieuwing en start (vroegtijdige) huidveroudering. Maria Galland heeft een prachtig partner duo in het assortiment dat cel management stimuleert en het regeneratievermogen van de huid ondersteunt. Maak kennis met 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire

Je leest het goed, dit duo bestaat uit een cell-boosting serum en een celbeschermende primer. Voor nachtelijk herstel en een beschermend schild overdag. De perfect op elkaar afgestemde ingrediënten neutraliseren de negatieve milieu-invloeden en stress veroorzaakte overlast. Mocht je nog niet bekend zijn met het Franse merk Maria Galland en hun avant-gardistische visie op schoonheid dan zijn deze twee producten een fijne kennismaking.

Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire

22J Primer Protection Cellulaire SPF 20

Laten we beginnen met de primer. De formule geeft een globale anti-aging preventie aan de huid. Laat je niet afschrikken door het anti-aging aspect, want deze primer kan gebruikt worden door jong en oud. Het is een mooie samensmelting van huidverzorging en make up. Ik moet toegeven, het was geen liefde op eerste zicht met deze primer. Toen ik startte met het gebruik van dit product (in de zomer van 2016) was mijn huid onrustig vanwege hormonale acné en met momenten best vet. Waardoor de crème textuur van de primer te rijk was. Maanden verstreken en de primer bleef aan de zijlijn lonken. Inmiddels is mijn huid rustig en aan het herstellen van de acné periode. De vetbalans is genormaliseerd en ik besloot de primer een tweede kans te geven. Thank God! Want dit is een fijn product. Dagelijks na het aanbrengen van mijn dagcrème breng ik twee pompjes van deze primer aan als make up basis. De SPF 20 is mooi meegenomen. Zeker nu de eerste zonnestralen doorbreken. De primer werkt als basis en zorgt ervoor dat foundation, poeder, blush, ... een betere aanhechting hebben met de huid. De steringrediënten in deze primer zijn vitamine C en peptiden.

Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire

22N Serum Rénovateur Cellulaire

's Avonds breng ik 2 à 3 pompjes van het serum aan onder mijn nachtverzorging. De lichte, lopende textuur dringt vrijwel meteen in de huid. Vitamine C, vitamine C booster en een squalaan-hyaluronzuur complex minimaliseren rimpeltjes, stimuleren de collageenproductie en neutraliseren vrije radicalen. Daarnaast merk ik een hydratatie bommetje op en zorgt dit serum voor een aangenaam aanvoelen van de huid in de ochtend. Beperk je hierbij niet alleen tot het gelaat, neem gerust hals en decolleté mee.
Maria Galland 22N Serum Rénovateur Cellulaire

Beiden zeer geliefd in mijn skincare routine. De primer vind ik zeer handig doordat deze niet alleen dienst doet als make up basis, maar ook als SPF én huidverzorging. Een mooie 3-in-1. Als je mijn blog al een tijdje leest, weet je dat ik blij word van zulke producten. Toch raad ik deze primer niet iedereen aan. Als je een vette huid hebt, gaat de textuur te vet aanvoelen en mogelijks bestempeld worden als onaangenaam. Het serum daarentegen is net licht en dun en heerlijk verzorgend. Maria Galland is een professioneel merk met hoogstaande producten en bijgevolg is de prijspositionering in het luxe segment. Een investering waard.

Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire
Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire
Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire en 22N Serum Rénovateur Cellulaire

Te koop bij een Maria Galland instituut of via de e-shop.
22N Serum Rénovateur Cellulaire 30 ml - 79 euro
22J Primer Protection Cellulaire 30 ml - 55 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

 1. Dit merk ken ik helemaal nog niet. Ook ik vind het fijn als de primer een SPF heeft.
  Momenteel gebruik ik de Illuminating Base (Le Blanc) van Chanel. Deze werd mij aanbevolen door ICI Paris. Zou zoals zij beweerden een van de beste zijn 🤔 maar heeft helaas geen SPF en dat vind ik echt jammer. Kan jij mij nog een goede primer aanbevelen die op een gecombineerde huid kan en liefst met SPF 😘? Is misschien wel wat veel gevraagd 😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet dat Dermalogica een primer heeft die een SPF 30 bevat. Maar hoe de uitwerking is op een gecombineerde huid heb ik nog niet getest. Staat wel nog op mijn TO DO lijst :-).

   Deze van Maria Galland is ook fijn, maar is iets rijker van textuur. Tijdens de zomermaanden vind ik deze persoonlijk teveel voor mijn huid.

   Verwijderen