14 apr 2012

BEAUTY NIEUWS: THE BODY SHOP, VICHY EN CATRICE

Er is een nieuwe introductie bij The Body Shop namelijk Colourglide Shine. Waarbij twee elementen centraal staan namelijk transparant en moeiteloos over de lippen glijden. Ideaal als je houdt van lichte texturen waarbij aandacht is voor het draagcomfort, een hintje aan kleur en veel glans.

Vanaf heden verkrijgbaar bij The Body Shop. Prijs per stuk 10 euro.

Zelf ben ik geen apotheek cosmetica shopper, maar misschien jij wel. En dan is er goed nieuws, want Vichy lanceert een nieuwe gelaatsverzorging Idéalia. Startende vanuit het principe dat een ideale huid begint met de gezondheid van onze diepere huidlagen. Werkt deze nieuwste telg in op een gezonde huid, egale teint, gladde huidtextuur en tevens ook als rimpelbestrijdenaar (is dit een officieel woord?).

Sedert maart verkrijgbaar bij de apotheek. Verkrijgbaar in twee texturen: normale huid en voor de droge huid. Prijs per stuk 24.95 euro.

Tot slot nog een nieuwe limited edition collectie van Catrice met de naam Cruise Couture. Elk jaar opnieuw keert de marinestijl terug. Ook dit jaar staat de mode wederom in het teken van een nieuwe zijtak van de marinestijl namelijk French New Wave. Geïnspireerd op deze nieuwe wave lanceert Catrice de collectie Cruise Couture. Al moeten we nog even wachten op deze collectie.


Vanaf juni 2012 te koop bij het Kruidvat. Prijzen varieren tussen 2.49 euro en 4.99 euro.

8 opmerkingen:

  1. ben benieuwd naar het vichyproduct :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een staaltje van die Vichy-crème, heerlijk is ie! :) Die Catrice collectie vind ik ook erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, rimpelbestrijdenaar. Nee, geen officieel woord, maar wel goed gevonden. ^^ Zou het niet eerder ' rimpelbestrijder' zijn? ( geen idee eh , is maar een gok)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook erg benieuwd naar die Vichy crème!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke nieuwtjes! Vooral de Catrice collectie springt eruit voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de catrice collectie vind ik erg leuk !
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik sinds 6 jaar de Vichy-producten. Heel tevreden over Idéalia voor droge huid.

    BeantwoordenVerwijderen