15 apr 2012

PINK VIBES - ENKELE ROZE PRODUCTEN OP EEN RIJTJE

Roze in alle geuren en kleuren zie je tegenwoordig overal in de vitrines hangen als je langs de winkelstraat loopt. Dit seizoen kan alles. Zolang het maar kleurrijk is. Ik kocht een tijdje geleden een complete fuchsia outfit, waar ik erg blij mee bent. Maar eigenlijk kwam ik tot de conclusie dat niet alleen mijn kleerkast een roze outfit rijker is. Ook in mijn badkamer spot ik zeer veel roze. Jawel pink vibes everywhere. Ik som graag enkele roze producten op, die bovendien mij erg bevallen.


Denk maar aan de nieuwste Kérastase Cristalliste lijn. Volledig in het teken van roze. Deze lijn mikt op een  jonger publiek met voornamelijk lang haar. Waarbij het haar nood heeft aan glans en weerspiegeling. Inmiddels heb ik de producten al enkele keren gebruikt. Tot nu toe bevallen de producten mij heel erg. Maar ik ga nog even verder met testen, voor ik een definitieve mening vorm. Leuk extra'tje misschien. Momenteel kan je zelf een Cristalliste haarverzorgingspakket winnen twv 59.30 euro. Klik hier om deel te nemen aan de Cristalliste winactie.

Een ander haarverzoringsproduct met lot of pink vibes is de F. Fekkai Highlight Care. Een nieuw product dat vanaf de maand mei te koop zal zijn exclusief bij Ici Paris XL. Ontworpen voor het onderhoud van gekleurd en gehighlight haar. Zodat vervaging van je haarkleur geen schijn van kans maakt. Dit product zit volop in de testfase.

Ook Kneipp wist hun bodylotion Amandelbloesem in een roze jasje te stoppen. Een bodylotion op basis van natuurlijke ingrediënten en met licht parfum. Kortom datgene wat we nodig hebben om onze huid te hydrateren zodat hij zacht, en soepel aanvoelt.

En wat mag er zeker in ons lijstje niet ontbreken? De Lush Fluffy Egg uit de speciale Paaseditie. Zodra je deze bruisbal in je badkuip laat wegglijden word je omringd door een mierzoete geur. Ook The Immaculate Eggception (review volgt deze week nog) had perfect in dit lijstje thuis gehoord. Aangezien je badwater in no time roze kleurt.



De basislijn van Diadermine bevat een fijne romige melkreiniger. Wist je trouwens dat dit mijn allereerste reinger was die ik ooit kreeg? Ik weet het nog, deze kreeg ik van mijn oma voor mijn verjaardag. Super blij was ik ermee, en bovendien erg tevreden. Na zoveel jaren vind je nog steeds deze budget reiniger in mijn badkamerkastje terug. De hydraterende reinigingsdoekjes vind ik een goede oplossing voor 's avonds wanneer ik echt geen zin meer heb om mezelf volledig en uitgebreid te demaquilleren. Het zal je ongetwijfeld bekend in de oren klinken van die avonden dat je afgesproken hebt met een vriendin om iets te gaan eten en drinken. En dat je doorheen de fijne babbel de tijd uit het oog verliest. En eigenlijk veel te laat thuis komt en weet dat je 's morgens opnieuw om half zeven uit bed moet veren. Op zo'n moment prijs ik reinigingsdoekjes altijd heel erg de lucht in.

De travelsize douche crème van het huismerk van Ici Paris XL kwam pas voorbij op Beauty Treasures (klik hier). Mini formaat, heerlijke geur en een rijkelijke schuim meer hoeft dat niet te zijn onder de douche als je het mij vraagt.

Een totaal onbesproken merk tot nu toe is Qiriness. Waarom begrijp ik niet, want de producten zijn fantastisch. Le Wrap Terre d'Orient is een thermo zuiverend masker dat warmte afgeeft zodra het in contact komt met water. Het werkt ongiftend, zuiverend, verfrist de huidteint en verfijnd de poriën. Klinkt goed, niet waar?

De Shine Booster van Syoss is een haarverzorgingsproduct. Het woord Shine Booster zegt het zelf al, het is een product dat je haren voorziet van een glans. Iets wat veel vrouwen hoog op hun hair wishlist zetten. Denk maar aan haar zoals dat van Katja Retsin. De queen van het meest glanzend haar. Persoonlijk ben ik toch wel benieuwd naar haar, tips en tricks voor gezond glanzend haar.



Ook qua make up heb ik heel wat roze beauty producten. Als eerste de allernieuwste Popstick van Maybelline. Een opzichtig roze verpakking met aan de bovenkant een spiegeltje. Weliswaar is de inhoud niet roze, want ik beschik over de kleur Citrus Slice (oranje). Een jelly formula waarbij glans voor kleur komt. Net als de meeste producten die ik vandaag aan jullie toon, is ook dit product nog in testfase.

Een ander product van The Body Shop is een duo Baked oogschaduw in de kleur Quartz. Een hele tijd geleden waren deze baked eyeshadows inmens populair. Helaas zijn ze in mijn eigen make up collectie ook naar de bodem aan het verzeilen. Eigenlijk onterecht, want deze kleur Quartz is multifunctioneel. Zowel bruikbaar als oogschaduw en als blush.

Inmiddels zag je al een aantal swatches voorbij komen van de nieuwste Only You nagellakjes (klik hier mocht je deze gemist hebben). Ditmaal een zacht roze kleur in de tint Love me Tender. Perfect als je houdt van een subtiel roze glansje, of in combinatie met een french manicure. Mag het wat meer opvallen, dan kan je gaan voor de kleur Bubblegum van Maybelline. En de kleur nagellak die het beste aansluit met mijn fuchsia outfit is er eentje van Golden Rose.

En tot slot nog mijn allernieuwste aanwinst die je twee dagen geleden al zag voorbij komen namelijk de City Curls mascara van NYC. Echt veel kan ik er momenteel nog niet over zeggen, maar geef me eens ongelijk om deze niet op te sommen in het Pink Vibes lijstje.

Zo dat waren mijn allerleukste roze producten van het moment. Zelf vind ik dit erg leuk om deze producten per kleur even op te sommen, dus je mag zeker nog enkele andere gekleurde lijstjes verwachten binnenkort.

Fijne zondag!

11 opmerkingen:

  1. Leuk zo een roze lijn. Ik hou heel erg van zo zachtroze !
    (bedankt voor jouw reactie op mijn blog)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk artikel! gotta love pink :-) Ik ben benieuwd naar die highlight crème van Fekkai!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk al die roze producten!! Die Diardermine ontshminker is inderdaad goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Unquestionаblу imagine that that you ѕtated.
    Your favοuгite justificatіon ѕeеmеd to be оn the net
    the easieѕt thіng tο take note of. I sаy to
    you, I ԁefinіtely get iгkeԁ at thе sаmе tіme аs οthеr folks think abοut worгies that
    they juѕt ԁon't know about. You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out the whole thing without having side-effects , other people can take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

    My web-site ... axeleratum.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Τhanks for the marνеlous posting! I ceгtainly enjoyed
    reaԁing it, yοu haρpen to be a great author.
    I wіll еnѕure that I boоkmaгk your blog and definіtely will cοme
    back іn the foreseеable futurе. I wаnt to encourage one tο cοntinue your great wrіting, have
    a niсe mοгning!

    Alsо vіsit my web page mouse click the following webpage

    BeantwoordenVerwijderen
  6. When ѕome one searcheѕ fоr his rеquirеd thing,
    so hе/she desires tο be avaіlable that in detaіl, thus that thіng is mаintained oѵer here.


    Αlso vіsit my weblog ... http://www.Prweb.Com/releases/Silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I thіnk that іs οnе of the most іmportant infο for me.
    Αnd i am satisfied studуіng yοur articlе.
    Hoωevеr want to obseгvation οn some normаl
    things, The web ѕіte style is greаt, thе articlеs is really nice :
    D. Gooԁ јοb, cheers

    Also visit my blog; www.wikififfi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Μost giгls get stгetсh marκѕ at ѕοme point in thеir liveѕ frоm getting a baby.


    mу web pagе :: http://www.digitalforumworld.com/article.php?id=16395

    BeantwoordenVerwijderen
  9. I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on thе еyes which mаκes іt much
    mοгe pleasant for me to сomе here and viѕit more often.
    Did yοu hiге out a ԁеsigner to
    сreаte your thеme? Great woгκ!


    my webрage V2 Cig Review

    BeantwoordenVerwijderen