11 sep 2016

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES: OOSTENRIJK, BIRTHDAY PARTY EN LEKKER ETEN

Augustus is altijd een favoriete maand van mij geweest. Ik geniet dan van mijn jaarlijks verlof en dit jaar had ik opnieuw het geluk drie volle weken vrijaf te nemen op het werk. Het achter de schermen artikel van de maand juli  viel goed in de smaak, waardoor ik beslist heb maandelijks een soortgelijk artikel online te plaatsen. Hieronder het overzicht van de maand augustus.
 Hasselt shoppen

Tijdens het eerste weekend van augustus had ik een shopdate met bestie Dorien. Helaas scoorde ik geen fashion items. Gelukkig ging ik niet met lege handen naar huis, maar vond ik bij Berschka deze leuke make up bag en bij Primark een Jelly Beans handsanitizer. 

Veel tijd om mijn koffer te pakken had ik niet. Op vrijdag middag sloeg ik de deur op het werk achter mij dicht voor drie weken verlof en een paar uur later werd ik al opgepikt voor een weekje Oostenrijk. Dit jaar waren het monster files richting Oostenrijk, niet normaal. Het is zo jammer dat het land vaak bestempeld wordt als alleen geschikt voor wandelaars, maar er valt zoveel meer te beleven. Voor mij is het intussen een soort tweede thuis geworden.

Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk
 Verse appelstrudel

Oostenrijk

Oostenrijk

Als zonbescherming koos ik voor Picasol Sun & Insect Protection SPF 25. Nadat ik vorig jaar in Oostenrijk een allergische reactie kreeg op insectenbeten was mijn keuze qua zonbescherming dit jaar snel gemaakt. Picasol beschermt zowel tegen UVA als UVB straling én weert insecten (muggen, teken, wespen, ...). Een ideale combo voor buitenactiviteiten. De zonnecrème is dik van textuur, maar smeert makkelijk open, ruikt aangenaam en laat geen ultra vette laag na.

Picasol Sun & Insect Protection SPF 25

Vanaf half augustus kregen we eindelijk de lang verwachte zomer waar iedereen zo naar zat te snakken. Aangezien ik verlof had, was ik meer dan gelukkig! Weet je wat ik zo fijn vind aan verlof hebben? Dat je kan leven zonder dat je een uurwerk moet aan hebben. Geen moetjes enkel magjes. Zalig toch! Ik ging langs bij de kapper voor een knip- en kleurbeurt. 


kapper

kapper

De kapper waar ik ga is een krak in decoreren. Hij slaagt er telkens in om leuke accenten te leggen en het kapsalon steeds te voorzien van verse bloemen. Daar hou ik van. Dit keer spotte ik de schattige (wekker) uiltjes. 

Dinsdag avond is bij Euroscoop (Genk) filmavond en betaal je slechts vijf euro voor een filmticket. In oktober 2015 ontmoette ik in leven de lijven Alexander Skarsgard dus mijn keuze was snel gemaakt dat ik de film Tarzan wou kijken. De film is trouwens prachtig gemaakt. Aanrader!

Euroscoop

De blogpost zou niet volledig zijn zonder de nodige foodpics. Ik ben een foodie in hart en nieren. Ik trok samen met mijn mama en mijn moeke richting Hasselt op cadeautjes jacht, aangezien mijn broer en mijn schoonzus beiden in de maand augustus jarig zijn. Een vaste lunch stop is Tasty Bowl. Ik koos (zoals gewoonlijk) voor noedels met kip, kokosmelk en groene curry. 

Tasty Bowl Hasselt

Nog meer cadeautjes jacht leidden ons tot bij ChuckWagon (Tongeren). Normaal ga ik standaard voor de Jalapenos burger, maar dit keer hield ik het op een klassieker:  cheeseburger.

ChuckWagon Tongeren

Ik hou niet alleen van lekker eten, ik ben ook een echte coffee addict. Ik en Griet kletsten gezellig bij tijdens een shopdate die we afsloten met een koffie'tje bij Coffee Café (Hasselt). De Cannacino (cappuccino met kaneelschuim) is een aanrader richting het najaar. Anisch een beetje een vreemde keuze van mij om te nemen in de zomer desondanks vond ik de cappuccino zeer lekker.

Coffee Cafe
 
Birthday party van mijn broer en mijn schoonzusje. Familie is enorm belangrijk voor mij. Ik ben 100% een familiemens.

The Century

The Century


The Century

The Century

The Century
Is het duidelijk dat er iemand niet houdt van foto's?


Voorts besloten we ons terras op te vrolijken met bloembakken met (wintervaste) beplanting.

beplanting


beplanting

Op 24 augustus stond de wereld opnieuw stil: de aardbeving in Italië. Tijdens een etentje in één van mijn favoriete pizza & pasta adresjes (L'Arco Beringen) werd ik aangenaam verbaasd door het mooie Amatriciana initiatief. Waarbij de opbrengst integraal naar het rampgebied in Italië gaat. Ik at geen pizza/pasta Amatriciana, maar deed uit eigen beweging een kleine bijdrage aan dit fantastische initiatief. 
 
Amatriciana
  
Hoewel het verlof nog niet voorbij was, was ik mijn volgende trip naar de zon al aan het plannen. Lekker buiten onder een parasol. Vergis je niet, ook in de schaduw verbrand je. Aangezien het zeer warm was, vond ik de Picasol SPF 25 te weinig vandaar dat ik koos voor Klapp Immun Sun SPF 50. 
 
+ hoge beschermingsfactor
+ vrij van parfum
+ lichte textuur
+ verrijkt met vitamine E en macadamia olie
+ laat geen witte waas na
+ prijs (22 euro) 
-  de verpakking ziet er saai uit
  
Klapp is een professioneel merk dat je kan kopen bij schoonheidsinstituten. Ik ken het merk al een hele tijd en ik ben momenteel nog meer leuks aan het uittesten waarover later meer.
 
Klapp Immun Sun SPF 50

Tot slot nog een kleine preview van de nieuwe herfst collectie van LeChat waar ik binnenkort meer over ga vertellen.

Le Chat

Benieuwd naar meer achter de schermen foto's? Dan kan je mij volgen via Snapchat (beautytreasures) of Instagram (beautytreasuressteffi).
  
Beauty Treasures   

7 opmerkingen:

 1. Een hele fijne vakantiemaand heb je gehad zie ik. Lekker opgeladen om weer verder te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben onlangs ook naar Tarzan gaan kijken, super boeiend verhaal hé!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmm al dat lekker eten :) Leuk overzicht weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, ik heb al helemaal weer zin in zomers weer ;) Je haar is ook superleuk zo helemaal in een hoge staart!

  BeantwoordenVerwijderen