25 jul. 2016

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES: KROATIË, LEKKER ETEN & EVENTS

De maand juli is nog niet voorbij en ik heb al super veel leuke dingen deze maand gedaan. Ik ben een echte foodie. Uitgaan eten staat in mijn top vijf van leukste momenten allertijden. Begin juli zakten we af richting ChuckWagon (Tongeren). Een authentiek restaurant met Amerikaanse specialiteiten (lees burgers, maar ook andere lekkere dingen) in country stijl. Mijn ultieme favoriet: Jalapeños burger met country potatoes en de huisgemaakte pikante BBQ saus. Valt het op dat ik van pikant eten houd?

ChuckWagon Tongeren

Mijn lieve vriendin Griet was jarig op 8 juli en natuurlijk kon ik deze dag niet zomaar laten passeren. We trokken samen richting Maastricht voor een gezellige high tea bij TaarT. Een leuke ervaring, zeker als je een zoetebek bent. Ik viel als een blok voor de scones met marmelade.

High tea in Maastricht

Hassotel, een Limburgse hotspot in hartje Hasselt. Tijdens een zomerse avond is het gezellig om er een glaasje te drinken, maar je kan er ook lekker eten. Vriendlief en ik gingen voor de zomer menu.

Beauty Treasures
Hassotel
Hassotel

Mijn hart maakt ieder keer opnieuw een spongetje als ik een uitnodiging in mijn mailbox ontvang voor een beauty event. Na het top event van Weleda Skin Food, waar je intussen een uitgebreide blogpost over las, ging ik ook naar de preview launch van Essie Gel Couture. Een nieuwe nagellak die gelanceerd wordt vanaf augustus bij Planet Parfum. Het speciale aan deze gellak is het twee stappensysteem. Geen basecoat, maar wel een gekleurde gellak en een bijhorende topcoat. Essie kwaliteit naar een hoger niveau gebracht waardoor de lak tot 12 dagen blijft zitten. Ik test het alvast voor jullie uit.

Essie Gel Couture
Essie Gel Coutureµ
ik - Griet en Emma

Met de vakantie in het vooruitzicht, profiteerde ik van de solden om nieuwe bikini's te kopen. Geen spectaculaire korting, maar iets is beter dan niets. Ik ging voor twee bikini's van het lingerie merk Prima Donna. Ze waren niet goedkoop, maar ik ben er wel enorm blij mee #odetocurves.

Prima Donna SwimWear Prima Donna SwimWear

Even een short break op het werk. Hoe leuk ik op vakantie gaan ook vind, koffers inpakken blijft een irritant klusje. Het is altijd wikken en wegen wat mee te nemen. Ik kan je garanderen als beauty blogger is het geen evidentie om één toilettas te maken. Het resulteerde in één toilettas, één make up tas en nog een hoop prularia in een ander tasje. Exclusief de krultang en haardroger #oops. Kroatië is een prachtig land. De natuur is er adembenemend. Zonder enige twijfel wil er nog eens een keertje opnieuw naar toe.

Kroatië Imotski Kroatië Imotski
Kroatië Makarska
Kroatië
Kroatië
Kroatië Hvar
Kroatië Kavana Romana
bKroatië zonneproducten
Kroatië Imotski

Mijn trouwe partner de hele vakantie periode was La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 zonnecrème (22 euro - 200 ml). Ik som even de voor- en nadelen voor je op.

+ een handige sprayflacon 
+ een hoge zonnefilter die je goed beschermt tegen schadelijke zonnestralen (UVA en UVB)
+ waterproof 
+ geschikt voor gevoelige huidtypes
+ voorkomt zonneallergie
+ makkelijk te vinden bij de (online) apotheek en iU 

- niet zonder witte strepen, zoals op de verpakking staat 
- voelt lichtjes stroef aan tijdens het aanbrengen

Kortom een goede zonnecrème als je over de witte strepen op je huid kunt kijken.

La Roche Posay Anthelios XL zonnecrème La Roche Posay Anthelios XL zonnecrème

Vandaag ga ik opnieuw aan het werk. Deze Cent Pur Cent koffiemok gaat zonder enige twijfel mee!

Cent Pur Cent

Fijne maandag!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. wat fijne dagen heb je gehad.
  EN wat mooie foto's zijn het meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, zoveel lekkers!! Maar waauw, wat een prachtige natuur, is echt helemaal iets voor, zou ik zeker ooit eens willen gaan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke foto's en overzicht! Ik mis onze leuke tijd in Kroatië nu al <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's van je vakantie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Foei ik woon vlakbij Tongeren en ben zelfs nog nooit naar Chuckwagon geweest. Ik moest deze dringend eens van mijn bucketlist kunnen schrappen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen