11 jan 2014

NIEUWE TREND | ONLINE APOTHEKEN

Het is bijna een hype, maar online apotheken zijn in op mars. Het zijn webshops, waar je net als bij andere online shops producten kunt bestellen die je normaal zou kopen bij je lokale apotheek. Handig, gewoon 's avonds vanuit je luie zetel even je favoriete apotheek productjes in huis halen. Ik laat je vandaag alvast kennismaken met twee virtuele farmacies.

Farmaline is een zeer uitgebreide online apotheek. Zo bieden ze maar liefst 30 000 gezondheidsproducten en medicijnen zonder voorschrift aan van 700 verschillende merken. Klinkt indrukwekkend, niet waar? Enkele andere sterke punten van deze apotheek zijn: persoonlijk advies op maat, gratis levering vanaf 40 euro en een snelle levering aan huis. 




Gezondheid aan huis brengen is de core business van deze online farmacie Apotheek-Online.be. Ook zij nemen de wensen van de klanten zeker ter harte. Je kan met al je vragen bij hun terecht, waarbij ze een persoonlijk advies garanderen. Trouwe klanten worden beloond door het spaarpuntensysteem, waarbij je extra korting kunt bekomen op je volgende aankoop. Wat ook wel handig is. 



Van beide firma's kreeg ik een mooi cadeautje thuis opgestuurd en bijgevolg heb ik weer heel wat testmateriaal om te reviewen. Op termijn zullen van een aantal producten ook reviews online komen. Behalve van de Bodysol Nordic Protect niet, want hiervan staat reeds een review online. Mocht je in deze douchegels interesse hebben, wacht niet te lang, want deze zijn limited edition. 

Het concept van online apotheken vind ik geweldig. Ik ben sinds kort veranderd van (lokale) apotheek en het aanbod wat ze er hebben is best uitgebreid. Maar de apotheek daarvoor had een zeer beperkt gamma Vichy, Avène en La Roche-Posay en dat was het. Je moet eens een kijkje nemen bij deze twee bovengenoemde apotheken. En sta verbaasd van hoeveel merken en producten ze hebben. En daarnaast met tal van kortingen en promoties die een kleine apotheek niet kan aanbieden. Ik zou zeggen: win-win situatie niet?


Bestel jij online jouw favoriete apotheek merken?

7 opmerkingen:

  1. lees er inderdaad meer en meer over, maar to bad voor mijn no buy haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het zo handig en bestel er regelmatig, zeker voor niet dringende of echt medische dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. altijd leuk als je dingen mag testen! vind het ook zeker handig dat het bestaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bij de eerste zie ik een mooie korting op Avène. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen