10 sep 2016

BOOZY COSMETICS ROSÉ GOLD JEWELRY BRUSH SET

Boozy Cosmetics Rosé Gold Jewelery 10pc brush set

Make up aanbrengen daar heb je drie dingen voor nodig: de skills, make up en zeker ook niet onbelangrijk goede make up penselen. Het is echter een hele uitdaging, om goede kwasten te vinden die bovendien betaalbaar zijn. Mijn tijd is voorbij dat ik 40 à 50 euro spendeer aan één foundation brush. Ik bestelde in het voorjaar de Boozy Cosmetics Rosé Gold Jewelry 10pc brush set voor net geen 30 euro.

 
Boozy Cosmetics Rosé Gold Jewelery 10pc brush set

De set bevat tien kwasten, twee plastieken beschermhulsjes en een witte namaak lederen etui.  Waarvan de kwasten opgedeeld zijn in zes gezichtskwasten en vier oogschaduwkwasten. De kit is een handige set om mee te starten, maar naar mijn idee onvoldoende uitgebreid als het gaat over oogschaduwpenselen. Daarnaast is de kans groot als je een kwastenset koopt, dat er een aantal kwasten tussen zitten die je niet of amper gebruikt. 



Na het wassen blijven de kwasten mooi in vorm en het rosé gouden accent is simpelweg prachtig. Sinds ik deze Boozy Cosmetics kwastenset in huis heb, gebruik ik bijna non-stop de round buffer, concealer buffer, angled contour en big powder brush. De kwasten verharen amper tot niet en zijn prijs/kwaliteit zeker aanraders.

Boozy Cosmetics Rosé Gold Jewelry 10 pieces brush set - 29.99 euro
Te koop via BoozyShop.be


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ze ook in huis gehaald, ben er super tevreden over!! Vanessa xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, leuke set, en wat zien ze er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie set ! En dat is echt geen geld voor 10 brushes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige set! Misschien moet ik ze ook maar gaan halen!

    BeantwoordenVerwijderen