18 sep 2012

HOERA VOOR BEAUTY TREASURES !

Hip hip hoera, want exact één jaar geleden zette ik mijn eerste blogpost online onder mijn nieuwe blognaam Beauty Treasures.
 
Door een aantal omstandigheden kon ik vorig jaar meer dan één maand lang niet bloggen. Het toenmalige blogsysteem waar langs ik blogde lag uit wegens werkzaamheden die veel langer in beslag namen dan datgene wat eerst aangekondigd was. Dus besloot ik opnieuw te starten met een nieuwe blog onder een nieuwe naam en op een andere plaats.
 
Inmiddels zijn we één jaar verder en wil ik via deze weg dan ook iedereen van harte bedanken. Het was een waar genoegen om jullie hier regelmatig op mijn blog te "verwelkomen". Vandaar dat er de volgende dagen ook een aantal leuke winacties online gaan komen om de eerste verjaardag van Beauty Treasures te vieren. Dus vergeet zeker en vast niet om hieraan mee te doen!
 
 
 
 
Vandaag om 18u komt de eerste winactie online!

18 opmerkingen:

  1. Een hele dikke proficiat!! Ik heb de tip niet door :)! Spannend! xx Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat, Steffi! Ik kan hier op het werk het filmpje niet kijken (geen geluid, dan heb ik er niet veel aan, haha), maar ik zal er thuis nog eens naar kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaaah wat super super leuk! Van harte gefeliciteerd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Proficiat Steffi!Nog veel plezier met BT!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Doe zo voort meid, je bent goed bezig! Dikke proficiat.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hartelijk gefeliciteerd met je eenjarig bestaan van je blog, ik kijk uit naar de vele mooie dingen die er nog op komen te staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd!!! Ik kom nog steeds met veel plezier iedere dag bij je kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen