12 sep. 2016

DEAUTY 4TH ANNIVERSARY


Deauty september 2016

Een extra feestelijke Deauty box deze maand, want het merk bestaat vier jaar. Een reden te meer om benieuwd te zijn. Want feest edities zijn (meestal) een tikje specialer.  Alvast een fijne verjaardag aan Deauty gewenst!


Deauty september 2016

Het eerste wat mij opviel bij het openen van deze feestbox was de mix aan producten. Daar waar Deauty in het verleden regelmatig als negatieve opmerking kreeg, te weinig make up, bevat deze box een fullsize T. LeClerc eyeliner. 

De inhoud
♥  Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant Cream (30 ml)
♥ René Furterer Lumicia Illuminating Shine Rinse (50 ml)
♥ Sisley Global Perfect (20 ml)
♥ T. LeClerc Eyeliner Mat (fullsize)
♥ Uriage Bariederm Cica-Crème (fullsize)

Deauty box september 2016

Gelukkig ditmaal geen brand focus op één of twee merken maar een gevarieerde box met diverse merken huid-, haarverzorging en make up. Tevens zit er een gloednieuw product in namelijk Uriage Bariederm Cica-Crème. Het is een "pijntjes" crème die standaard tot je apothekerskastje moet behoren. Een ultra herstellende crème met koper en zink om het genezingsproces van een wondje te versnellen, huidirritatie te verminderen en pijn te verzachten.

Deauty box september 2016

Sisley Global Perfect wordt omschreven als photoshop in een tube'tje. Dat klinkt als engelengezang in de oren! Het is een gladmakende en structuur verfijnende crème voor grove poriën en oneffenheden.  

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb nog nooit iets van Elizabeth Arden gebruikt. Terwijl hun Eight Hour cream een echt cult product is. Deze Skin Protectant is multi inzetbaar als dagcrème, voetcrème, nagelriemverzorging, ... . 
 
Deauty box september 2016

Conclusie? De feest editie ontbreekt naar mijn idee wat glitter & glamour. Deauty heeft op veilig gespeeld en er vijf (handige) producten in gestopt die je dagelijks kan gebruiken. Het blijft leuk om af en toe een beauty box uit te pakken, de producten te ontdekken en te leren kennen. Helaas is er geen "feel good" garantie. De ene keer ben je laaiend enthousiast over de inhoud en wie weet de keer erna diep teleurgesteld. De inhoud van de Deauty box verschilt iedere maand.

Online te bestellen via Deauty.be - 16.95 euroBeauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen: