24 apr 2016

LIDL BREIDT BEAUTY & CARE ASSORTIMENT UIT

Lidl had reeds een mooi assortiment budgetvriendelijke (basis) beauty producten. Eind maart zette discount keten Lidl een nieuwe stap en breidde het globale aanbod beauty & care producten uit. Het motto is en blijft "budgetvriendelijk stralend voor de dag komen". Ik kon helaas niet aanwezig zijn op de persvoorstelling van de nieuwe producten, maar Lidl was zo lief om mij een goed gevulde ronde box op te sturen vol met nieuwigheden. Ik selecteerde vijf nieuwigheden die mijn aandacht trokken. 

Cien rode lipgloss en rode nagellak

Het blijft een perfect huwelijk voor velen onder ons. Rode nagellak valt immers bij zowat iedereen in de smaak en in het voorjaar kies ik regelmatig voor een gekleurde gloss om extra kleur te geven aan het gelaat.

Cien rode lipgloss en rode nagellak

De applicator van de lipgloss is vernieuwd. Daar waar het vroeger een lange, platte spons applicator was, is het tegenwoordig een schuin afgeknipte spons applicator. In mijn opinie een stuk fijner om mee te werken. De kleur 14 Bold Bordeaux is geen bordeaux rood, vergis je niet, maar een klassiek rode gloss met een mooie glans.

Cien lipgloss 14 Bold Bordeaux

Ook het penseel om de nagellak mee aan te brengen is een breder kwastje geworden. Zoals tegenwoordig de meeste nagellak merken gebruiken. Met één lak beweging is bijna mijn volledige nagel bedekt met kleur. De dekking van 14 Red Carpet is prima. 

Cien nagellak 14 Red Carpet

 Cien BB crème All-in-One

BB crème is een combinatie tussen dagcrème en foundation. Met één beweging hydrateer en bescherm je de huid (SPF 15) plus camoufleer je oneffenheden, puistjes, donkere kringen, ... . De Cien BB Crème lijkt sterk op de verpakking van de Garnier BB crème. Dezelfde look & feel, maar dan goedkoper. Net als Garnier biedt Cien twee kleuren aan: light en medium/dark.

Cien BB Crème all-in-one

Helaas ben ik minder enthousiast over de Cien BB crème. De crème heeft een volle textuur, ruikt aangenaam en dekt op dezelfde wijze dat een andere BB crème dat doet. Echter wordt de Cien BB crème tijdens het aanbrengen rullig waardoor het eindresultaat niet egaal oogt. Jammer, persoonlijk zou ik kiezen voor een dagcrème en een aparte foundation in plaats van deze All-in-One BB crème. Wist je dat Test-Aankoop de Cien anti-rimpel  crème (€2.29) heeft uitgeroepen tot de beste en de goedkoopste op de markt? Misschien is deze het proberen waard!

Cien Professional Keratin Repair Shampoo

Krijg jij ook een déjà-vu gevoel bij de verpakking van deze shampoo? Bijna twee druppels water de Dove Advanced Hair Series. De shampoo is budgetvriendelijk, reinigt de haren en ruikt bovendien lekker. Niets op aan te merken. Als je geen SLS verdraagt, skip je best deze shampoo.
  
Cien Professional Keratin Repair Shampoo
 

 Cien Soothing Bodylotion met 10% urea

Een XL formaat bodylotion verrijkt met 10% ureum (een huideigen stof) voor een verzachtende werking. De bodylotion is licht, smeert fijn en trekt makkelijk in de huid zonder dat er een vet laagje nagelaten wordt. De lekkere geur krijg je er gratis bij. Dit product kan ik iedereen aanbevelen. 

Cien Soothing Bodylotion met 10% urea

Lidl ambassadrice Evy Gruyaert wordt het gezicht van de Lidl beauty & care producten. Doet ze het niet goed? Deze mooie campagne foto's vind je terug in de gratis Lidl beauty gids vol tips & tricks. 
 
Lidl beauty & care Evy Gruyaert

Lidl beauty & care Evy Gruyaert

Bovenstaande producten maken onderdeel uit van het vaste assortiment. Aangevuld met de make up trend look die bij het wisselen van de seizoenen tijdelijk te koop is. Bij de uitbreiding van het gamma is Lidl beauty de mannen niet vergeten. Zo is de nieuwe mannengeur G Bellini n°1 (dupe Paco Rabanne Million) zeer goed onthaald bij manlief.

Cien is te koop bij Lidl
Cien nagellak 11 ml - 1.99 euro
Cien lipgloss 10 ml - 1.99 euro
Cien BB crème 50 ml - 1.99 euro
Cien Professional Keratin Repair shampoo 250 ml - 1.99 euro
Cien bodylotion 400 ml - 1.99 euro  

Heb jij al beauty producten van Lidl beauty uitgeprobeerd?
 
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. WoW die gloss ziet er mooi uit!
    Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van Lidl geprobeerd omdat ik niet wist wat te verwachten van de kwaliteit.
    Misschien ga ik ee beauty gids eens halen en overtuigd dat me wel ;)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Make-up kopen uit een supermarkt vind ik altijd tricky! Zo te zien zijn sommige producten fijn en anderen weer niet! Goed om te weten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw die Gloss ziet er prachtig uit, ik ben onlangs eens weer naar de Lidl geweest en heb het boekje zien liggen en heb het dan ook maar meteen meegenomen ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen