19 apr. 2016

GETEST: RELAXATIE MASSAGE & JAPANSE HOOFD- EN NEKMASSAGE

Gouden Handen relaxatie massage

Vorige week zaterdag ging ik langs bij beauty & wellness instituut Gouden Handen in mijn hometown. De laatste weken zijn ontzettend druk geweest. Onder het motto de boog moet niet altijd gespannen staan, maakte ik een afspraak bij Gouden Handen voor een rug relaxatie massage gecombineerd met de Japanse hoofd- & nekmassage

Na een vriendelijk onthaal door eigenares Hanne en medewerkster Danitja werd ik verwacht in de kabine. Deze straalde rust, huiselijkheid en een warme sfeer uit. Ik merkte meteen op dat er een heerlijke ontspannende geur aanwezig was in de ruimte.
Gouden Handen massage
Danitja en Hanne

Danitja, de "gouden handen" van vandaag, legde op een rustige, uitnodigende manier uit wat de massage inhield. Aangezien ik gekozen had voor een rug relaxatie massage gecombineerd met een hoofd- & nekmassage, moest ik de nodige kledingstukken uitdoen. Handig dat hiervoor een apart omkleedhoekje voor, voorzien was.


Gouden Handen massage

De massage duurde in het totaal een uurtje, al leek het slechts enkele luttele minuten. Het had voor mijn part nog uren mogen duren. De voorverwarmde olie voelde prettig aan en het was meteen een goede start van de massage. De relaxatie handelingen die nadien volgde bestonden uit een combinatie van ritmische strijkingen. 

De Japanse hoofd- en nekmassage was voor mij hetgeen waar ik het meest benieuwd naar was. Ik wist niet goed of ik hoofdmassage letterlijk moest nemen in de zin van "hoofdhuid massage" of eerder "een massage in het gelaat". Gelukkig, werd het snel duidelijk: de volledige schouders, nek en hoofdhuid werden gemasseerd. Stress bijt zich vaak vast in de schouders met uitstraling naar het hoofd (hoofdpijn). Tijdens deze massage worden deze pijnpunten aangepakt en ik voelde mezelf even wegzakken in een weldaad van genot.

Gouden Handen relaxatie massage
Gouden Handen relaxatie massage

Beauty & Wellness Gouden Handen in Heusden-Zolder heeft een ruim aanbod massages en daarnaast richten ze zich op huidverzorgingen. Geen instituut waar je terecht kan voor nagels, make up, ... maar eigenares Hanne heeft zich verdiept in massages. Je merkt ook meteen dat dit haar core business is.

Laat jij jezelf af en toe verwennen met een massage? En voor welke massage kies je dan?

Beauty & Wellness Gouden Handen
Relaxatie massage rug & Japanse hoofd- en nekmassage 60 min - 60 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

 1. Massages zijn echt zo extreem zalig!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt verslaafd aan dit soort wellness behandelingen, massages en dergelijke, zó zalig! Ik ben 3 jaar werkeloos geweest dus er was nooit geld voor maar ik wil in de nazomer weer eens een keertje gaan. Tot die tijd...asmr filmpjes kijken op youtube ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhhh wat lijkt me dat heerlijk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb echt zin in een massage bij het zien van je foto's :D
  Ik ga me ook een sessie reserveren denk ik :D

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zaaaaaaaalig. Ik hou vooral van een goeie stevige full body massage.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen die foto's zien maakt mij al ontspannen haha :D Door het solliciteren heb ik echt enorm veel stress en zou een massage zeker welkom zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt Steffi voor deze leuke tip ;-) Is voor mij ook vlakbij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen