31 okt 2011

REVIEW: BB CREAM GARNIER

Garnier heeft een geheel nieuw product ontworpen namelijk the Miracle Skin Perfector. Een van de eerste Europese BB (blemish balm) creams. Deze zijn inmiddels razend populair in Azië, en hebben nu ook hun weg terug naar Europa gevonden. Want oorspronkelijk zijn ze ontwikkeld door Duitse dermatologen.

Interessant zo'n vermelding van de aanbevolen leeftijd
The Miracle Skin Perfector is een 5 in 1 product. Het egaliseert de teint, corrigeert, doet de huid stralen, biedt 24 uur hydratatie en bevat een spf 15. En dat allemaal voor minder dan 10 euro. Je begrijpt dat ik natuurlijk nieuwsgierig wordt naar zulke producten. Dus hoogtijd om mijn mening met jullie te delen.The Miracle Skin Perfector is naar mijn inzien de ideale mix tussen een huidverzorging en een foundation. Ik heb geen nood om dagelijks foundation te gebruiken, maar zodra ik de crème heb aangebracht egaliseert het mijn huidteint prachtig. Af en toe heb je gewoon wat last van roodheid bv rond de neus. Geen gedoe met potjes, een praktische en bovendien hygiënische tube is wat Garnier mij te bieden heeft. De geur is fris en het product voelt fijn aan op de huid. Het laat zich makkelijk open smeren en geeft de huid een instant opkikkertje. In de zin van een gezonde gloed, zonder echt glimmend te zijn. Kortom deze Miracle Skin Perfector weet mij wel te bekoren. Overigens weet de kleur zich vrij goed aan te passen aan mijn eigen huidtint doordat hij niet dekkend te noemen is, hij egaliseert en heldert op. De Miracle Skin Perfector verdoezelt een beetje maar je moet geen grootse dekking van dit product verwachten. En iets wat niet onbelangrijk is om te vermelden, de spf 15. Nog te vaak zien we huidverzorgingsproducten die geen spf bevatten en dat vind ik jammer. Tenslotte is de zon de grootste boosdoener wanneer het aankomt op vroegtijdige huidveroudering. Het gebruik van een zonbescherming kan nooit kwaad, en is zeker niet overbodig te noemen.
Zie je die mooi glans?

Enkel een beetje blush en wat extra concealer

Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 9,99 euro en is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Zou jij deze Miracle Skin Perfector van Garnier aanschaffen?

7 opmerkingen:

 1. Hmm ik zit er wel aan te denken om hem te halen. lijkt me wel een fijn product ^^. alleen vraag ik me af of mijn huid niet te licht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Miss073, je hebt ze in 2 varianten. Voor de lichte huid en voor de donkere huid. Ik heb voor de lichte huid en ik vind persoonlijk dat de kleur goed versmelt met je eigen huidtype. Maar je kan hoogst waarschijnlijk de producten even bij het kruidvat uittesten. Dan kan je nog zien of de lichte variant te licht is voor jouw huidskleur :-)! Veel succes en laat me zeker en vast weten moest je hem kopen wat je ervan vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bwa, het is echt mijn ding niet. Ben er sowieso niet voor te vinden. Je ziet er wel erg goed uit op de foto hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die van Skin79 en daar ben ik super tevreden over. Die dekking is wel erg goed, maar toch blijft het natuurlijk ogen. Bovendien merk ik dat BBcream echt iets voor m'n huid doet.... mijn huid ziet er sinds ik bbcream gebruik (juni) echt een heel stuk beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien ga ik het kopen... het is handig maar ik weet niet of ik het veel zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je er tevreden over bent. Zelf zou ik de BB cream niet snel aanschaffen. Ik ben super tevreden over mijn tinted moisturizer en eigenlijk niet op zoek naar wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er wel over het aan het na denken, voor zo'n bedrag wil ik het nog wel eens proberen:) Het kwam bij jou op de foto wel natuurlijk over. Je moet niet zo pancake op je gezicht hebben, want dat vind ik verschrikkelijk. Heb zojuist de reclame op de Nederlandse televisie gezien met een Nederlands bekend model.

  BeantwoordenVerwijderen