16 feb 2016

BELLAPIERRE MAKE UP REVIEW, SWATCHES & LOOK

BelláPierre make up

Toen ik in 2008 begon met bloggen was mineralen make up dé trend. Iedereen moest en zou het hebben. Ik sprong mee op de kar en gebruikte destijds diverse mineralen make up producten gaande van foundation, blush tot oogschaduw. Tegenwoordig lijkt de hype rond mineralen make up overgewaaid te zijn en ook op blogs zie ik er amper nog iets over verschijnen. Jammer, want mineralen make up blijft een natuurlijk product dat beter voor de huid is dan klassieke cosmetica. Ik testte de BelláPierre Pretty Woman kit bestaande uit drie Shimmer Powders, een make up basis en twee oogschaduwpenselen uit.

BelláPierre make up

De Shimmer Powders zijn losse oogschaduws op basis van pure pigmenten met een glanzende finish. Intens gepigmenteerd en behoorlijk glanzend, maar beeldschoon. De handige sift jar voorkomt ronddwarrelend poeder. Tenzij clumpsy jouw tweede naam is ;-).

De creatievelingen onder ons kunnen hun ideeën de vrije loop laten en volop experimenteren met de Shimmer Powders. Naast het gebruik als oogschaduw kan je deze poedertjes mixen en mengen met lipgloss, aanbrengen als blush, highlighter, zelf nagellak mee maken en ga zo maar voort. Zelf beperk ik het tot louter en alleen het gebruik als oogschaduw. 

BelláPierre make up

BelláPierre Shimmer Powder swatches
Champagne - Earth - Cocoa

Ik vind het geweldig om deze oogschaduws aan te brengen met een vochtig oogschaduwpenseel. Hierdoor komen de kleuren nog beter tot uiting. Levendiger, intenser, glanzender, ... . Gewoon alles maar dan maal tien. Mijn favorietje is ongetwijfeld Cocoa. Een prachtige chocoladebruine tint met een gouden glans. Champagne verheldert en verfrist de blik en fungeert als highlighter onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoek, boven je cupidoboog of op de jeukbeenderen. Tot slot Earth, een perzikbruine oogschaduw die goed te dragen valt overdag en handig van pas komt om oogschaduws te blenden. 

In de Pretty Woman kit vind je naast de oogschaduws ook twee bijpassende oogschaduwpenselen. Een ovale oogschaduwkwast en een eyeliner/wenkbrauw penseel. Als je pas start met make up of opzoek bent naar goede make up penselen, dan is het mooi meegenomen dat deze tot de kit behoren. De kwasten voelen zacht aan en zijn 100% van synthetische oorsprong.

BelláPierre make up brushes
 
Het kriebbelde om na lange tijd nog eens aan de slag te gaan met mineralen make up. Onderstaande look creëerde ik voor Valentijn. En ik moet toegeven ik was dol enthousiast over het eindresultaat. Nadat ik een oogschaduwbasis aangebracht had, bracht ik op mijn bewegend ooglid een zwart oogpotlood aan. Precisiewerk is niet aan de orde, want het oogpotlood vervaagde ik met het oogschaduwpenseel nr 35. Vervolgens maakte ik het oogschaduwpenseel licht vochtig (met MAC Fix+) en depte ik de kleur Cocoa over de donkere basis heen. Earth gebruikte ik om Cocoa te blenden in de arcadeboog en onder de wenkbrauw bracht ik de prachtig glanzende highlighter Champagne aan. Net als in de binnenste ooghoek. Onder het oog trok ik zo dicht mogelijk tegen de wimperhaartjes een zwart lijntje met hetzelfde oogpotlood dat ik eerder gebruikte als basis. Even vervagen met het oogschaduwpenseel nr 35 om het geheel tot slot te fixeren met de eyelinerkwast nr 18 en de Shimmer Powder Cocoa. 

BelláPierre make up look

BelláPierre make up look

BelláPierre make up look

Ik ben super blij met deze producten. BelláPierre heeft mij benieuwd gemaakt naar meer en deze wederontdekking heeft mij goesting doen geven om opnieuw aan de slag te gaan met mineralen make up. De producten kan je te samen kopen in de Pretty Woman kit of individueel.

 
BelláPierre kan je bestellen via Le Visage of een BelláPierre verkooppunt.
Pretty Woman kit - 39.99 euro
Shimmer Powder 2.35 gram - 14.99 euro
Oogschaduw penseel - 17.99 euro

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

19 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleuren, en je look is echt heel glamoureus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al veel van dit merk gehoord maar nog nooit zelf geprobeerd, nu ben ik nog meer benieuwd :) Je hebt alleszins een hele mooie look gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je look is echt heel mooi. De kleurtjes zien er zo mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooie look Steffi! Ik gebruik zelf erg weinig minerale make-up, maar deze kleuren zien er mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw prachtige look, de kleuren zien er zo mooi uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie look! Glitter staat jou heel goed.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een prachtige look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het echt heel mooi geworden en het staat je goed! Was nog niet heel bekend met dit merk eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi , kleuren staan je beeldig.
    Ik heb de paarse versie van deze kit , zeer mooi ook.
    Ik gebruik nog steeds vaak minerale makeup , blijft een topper voor mij !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kits spreken mij erg aan. En ik ben dol op paarse oogschaduw, misschien die kit dan ook maar eens van dichtbij bekijken.

      Verwijderen
  10. Damn wat een kwaliteit! Ik vind minerale makeup niet zo sexy maar je bewijst wel het omgekeerde! Mooie lippenstift heb je trouwens aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie look heb je ermee gemaakt! Ik gebruik ze echt zoveel, ben er zo tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nog nooit van dit merk gehoord (shame on me?), maar de pigmentatie ziet er echt heel goed uit. Mooie look!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk ook dat het merk (voorlopig) nog niet zo bekend is, maar het is wel de moeite waard om uit te proberen.

      Verwijderen
  13. Van de minerale merken is dit een van mijn favorieten. Jammer dat het zo duur is! Mooie look!

    BeantwoordenVerwijderen