29 mrt 2016

HAUL - BOOZYSHOP BESTELLING

Op zondag gewoon comfortabel achter je computer zitten in je huispak is gevaarlijk! Voor ik het wist, had ik een bestelling geplaatst bij Boozyshop. Een zeer betrouwbare webshop waar ik regelmatig beauty producten bestel. De service is prima, je pakje wordt snel geleverd en je kan makkelijk merken bestellen zoals Sigma, LA Splash, LA Girl, Freedom Make Up, W7, ... .  Merken die niet standaard bij de drogisterij verkocht worden. 

Boozyshop bestelling

Sinds enige tijd heeft de webshop hun eigen kwasten lijn onder de naam Boozy Cosmetics. Hoewel ik al heel wat kwasten in mijn collectie zitten heb, waaronder de A02 Tapered Blending brush, werd ik benieuwd naar meer. De kwaliteit van hun eigen label kwasten is prima, zeker voor de prijs dat je ervoor betaalt. Vanessa schreef eind vorig jaar een positieve review over de Boozy Cosmetics Rosé Gold 10 pc brush set. Een reden te meer om deze set zelf uit te proberen. 

Boozy Cosmetics Rosé Gold 10 pc brush set
 Boozy Cosmetics Rosé Gold 10 pc brush set

Ik vind het geweldig om beauty tutorials te kijken. Intussen heb ik zo mijn favorietjes waarvan ik elke video die online komt, bekijk. Camila Coelho is bijvoorbeeld zo iemand. Zij en Sigma Beauty werkte samen voor de lancering van de Nightlife collectie. Een mooie, compacte make up lijn met een oogschaduwpalette dat mij vanaf de eerste minuut dat ik het zag aansprak. Ik kan niet wachten om de Nightlife look zelf te reproduceren.

Sigma Beauty Nightlife palette
 Sigma Beauty Nightlife palette

Tot slot legde ik in mijn mandje de LA Girl Pro Concealer. Een concealer waar in beautyland al zeer veel over gesproken is. Ik koos voor de kleur Creamy Beige al vrees ik dat deze concealer voor nu net iets te donker gaat zijn. Hopelijk komt 'ie goed van pas tijdens de zomermaanden. 

LA Girl Pro Concealer

Bij een bestelling boven de 30 euro mag je een cadeau'tje kiezen. Je krijgt een aantal dingen voorgesteld en ik koos voor de Boozy Cosmetics Pro Brush Protector. Een soort huls die je over je kwast heen schuift na het wassen. Op deze manier behoudt je kwast hun ideale vorm. Per pakje zitten er (als ik mij niet vergis) 15 stuks met een waarde van 4.95 euro.

Wil je van een bepaald item een review zien?

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Mooie buit zeg! Ben benieuwd naar het oogschaduwpalet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie spullen! Ben wel erg benieuwd naar het Sigma palette :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah die palette is zo mooi! Ben benieuwd naar jouw look ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke shoplog! Ik ben erg benieuwd naar je pallet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie aankoopjes, de kwasten van de boozyshop staan ook nog op mijn wishlist :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie spulletjes heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijne bestelling! De kwasten zien er goed uit dus daar wil ik wel een review over lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het Sigma palette ziet er mooi uit net als de kwastenset!

    BeantwoordenVerwijderen