21 feb. 2016

VIDEO BEAUTY TRASH & EMPTIES - JANUARI 2016

Daar ben ik weer met mijn resem opgebruikte producten. De eerste reeks voor het nieuwe jaar en ik ben meteen goed van start gegaan met negen fullsize producten en vier samples.

opgebruikte beauty producten januari 2016

Ik ben vooral goed in het opmaken van huid- en haarverzorging en minder in make up. Je ziet het niet vaak en als het dan al gebeurt, dan is het product niet meer goed. Zoals ditmaal de Lush Feeling Younger SkinTint.

  

Uriage Hyséac 3 Regul Soin Globale ♥
 Balea deoroller
Estée Lauder Advanced Night Repair serum ♥
Lush Toothy Tabs Sparkle
Tommy Hilfiger Dreaming eau de toilette (staaltje)
Carven L'Eau de Toilette (staaltje) ♥
GlawGlow Super Mud Clearing Treatment (staaltje)
Sothys Pore Refiner System (staaltje) ♥


Zoals je intussen weet, link ik door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 

♥ Zijn absolute toppers en aanraders 
Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

6 opmerkingen:

 1. Geen fan van de glamglow? Had daar nochtans echt goede dingen over gehoord :o
  En echt verbazend hoeveel je op krijgt in een maand, ik krijg zelf ook meer verzorging op dan makeup :)
  Misschien heb ik gewoon te veel makeup :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een sample en op basis van één keer een masker gebruiken heb ik een eerste indruk, maar kon ik niet meteen bepalen of het echt een toppertje was. Het werkte wel fijn en nadien voelde mijn gezicht zacht en glad aan. Maar de prijs (rond 50 euro) houdt mij persoonlijk tegen om het effectief te kopen.

   Verwijderen
 2. Die blush geur van Batiste is inderdaad heel bloemig, heel lekker vind ik. Ik merk dat ook dat klimaatsveranderingen mijn huid serieus verwarren. In Hawaii heb ik echt drie weken vreselijke acne gehad en volgens mij kwam dat door het vocht en de hitte. Hopelijk gebeurt het niet opnieuw in Japan... Die crème van Uriage klinkt zeker interessant. En inderdaad, de geur van die Balea deo is uniek, klinkt lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn huid heeft nog steeds last van een nasleep terwijl ik normaal nooit last heb gehad van puistjes. Heel gek. Ik hoop het alvast voor jou van niet!

   Verwijderen
 3. Ik wou de Toothy tabs van Lush graag eens proberen, maar nu twijfel ik toch wel :) lijkt me eerlijk gezegd dan ook niet zo aangenaam.
  De primer van Sothys klinkt wel erg fijn en ik wil ook eens langs de DM :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lush Toothy Tabs zijn niet zo mijn ding, maar misschien wel fijn voor jou? Het blijft allemaal een persoonlijk iets.

   Verwijderen