2 jan 2016

DEAUTY DECEMBER 2015

Via deze weg wil ik jou een gelukkig nieuwjaar toewensen! Dat 2016 het jaar van jouw dromen mag worden. Het jaar waar jij glittert en kan doen wat jij wilt. Vol met liefde, vriendschap, een goede gezondheid en veel succes! Happy New Year!

Daar is 'ie weer, de Deauty box van de maand december. En tevens de laatste box voor 2015. De Deauty box van de maand november was een voltreffer in mijn ogen. Zoals te verwachten is deze box geïnspireerd op een avondje uit, de feestdagen en er mooi uit willen zien.  De inhoud bestaat uit drie fullsize producten, twee travelsize formaten en één sample. 

Deauty box december 2015

Deauty heeft naar mijn idee op 'veilig' gespeeld en producten geselecteerd die je op dagelijkse basis gebruikt. Persoonlijk had ik iets meer glitter & glamour verwacht van de december box. Waarmee ik zeker en vast niet wil zeggen dat ik deze box niet weet te smaken.

De nieuwkomers voor mij zijn FABY en MeMeMe. Over beide merken heb ik al veel goeds gehoord. Een zwart oogpotlood komt altijd van pas, maar is niet meteen een spannende ontdekking. De nagellak van FABY in de kleur Sensual Touch is een leuke nude tint. Dit vind ik het leukste product wat in de Deauty box zit. Hier ben ik oprecht erg blij mee.

De overige drie merken: Ultra Doux body, Batiste en Cattier-Paris zijn geen onbekenden voor mij. Van alle drie merken heb ik in het verleden weleens producten gebruikt. Batiste droogshampoo behoort zelfs tot mijn favorieten. De beste droogshampoo prijs/kwaliteit die ik tot nu toe gebruikt heb. De Ultra Doux body lijn is fijn. Ruikt lekker, voelt romig en fijn aan op de huid en is hydraterend. De Cattier-Paris Nectar Eternel bevat heel wat natuurlijke verzorgende ingrediënten, maar is vooral gericht op de iets oudere huid, dus deze ga ik wegschenken aan iemand anders.

Deauty box december 2015

Het parfum staaltje Carven L'Eau de Toilette is lekker fris en zindert lang na. Een geur die ik zeker weet te appreciëren. Intussen heb ik ontdekt dat het merk te koop is bij Parfuma. Ik kan nog wel even verder met mijn parfum stash, maar dit is zeker en vast een wishlist item.

Opmerking: niet iedere inhoud is hetzelfde. Afhankelijk van jouw persoonlijk beauty profiel probeert Deauty een aangepaste box af te leveren. 

Online te bestellen via Deauty.be - 16.95 euroBeauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

 1. Ik lees niet vaak iets over deze box, hij ziet er goed gevuld uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De inhoud is zeker oké. Goed gevuld met een aantal fullsize producten.

   Verwijderen
 2. Inderdaad wel wat op 'safe' gespeeld, maar het zouden wel producten zijn die ik zou gaan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een oke box, maar echt waauw vind ik 'm nu wel niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind deze inhoud eigenlijk wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn stuk voor stuk producten die je regelmatig gebruikt.

   Verwijderen
 5. Ik ben tevreden maar had ook echt iets meer verwacht in december! :-)
  Ik had trouwens een andere droogshampoo variant, wel van Batiste en ipv het Cattier-Paris product had ik een wenkbrauwpoeder van So Susan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ontving de original versie. Jij de blush variant misschien? Die vind ik persoonlijk het fijnste.

   Ben je tevreden over het wenkbrauwpoeder?

   Verwijderen