3 jan. 2016

ORLY COLOR AMP'D & WINWINWIN - GESLOTEN

Ik ben een grote liefhebber van hoogglans als het aankomt op nagellak. Gel polish zorgt voor de perfecte manicure die lang blijft zitten en je nagels voorziet van een prachtige glans. Maar ik moet toegeven, het is een hele klus om bij jezelf aan te brengen en te verwijderen. Een paar maanden geleden leerde ik op een kleinschalig Orly event gelnagellak kennen. Tegenwoordig zijn er verschillende merken met een gelnagellak systeem. Ik testte Orly Color Amp'D uit. 

Orly Color Amp'D

Het principe is heel eenvoudig en gemakkelijk. 

1. Zorg dat je nagels volledig vetvrij zijn.  Was je handen met zeep of ontvet je nagelplaat met nagellak remover.
2. Je lakt je nagels met stap 1 Flexible Color en je brengt twee egale laagjes gelnagellak aan. 

3. Je wacht een minuutje en je brengt stap 2 Flexible Seal Coat aan. 
4. Na 8 minuten zijn je nagels volledig droog. 

Het eerste wat mij opviel: geen basecoat. Gemakkelijk! Bij klassieke nagellak gebruik ik altijd een basecoat om te voorkomen dat mijn nagels geel verkleuring. Bij de Orly Amp'D is het net de bedoeling dat je geen basislaag gebruikt, maar meteen van start gaat met de Flexible Color. De potjes zelf zijn gesealed als bescherming tegen rechtstreeks zonlicht. De gekleurde buitenkant komt ongeveer overeen met de echte gelnagellak, maar is niet identiek. 

De rubberen gripper cap (dop) ligt makkelijk in de hand en zorgt voor een extra houvast. De gelnagellak zou tot zeven dagen perfect blijven zitten zonder chipping. Helaas is drie dagen het langste wat deze nagellak het op mijn nagels uitgehouden heeft. Mijn nagels zijn broos en breken makkelijk, waardoor drie dagen voor mij persoonlijk al een mooi resultaat is. Wanneer je ijzersterke nagels hebt, haal je met gemak de grens van zeven dagen wanneer je op dag drie de SealCoat opnieuw aanbrengt. Het resultaat mag er wezen. Een prachtige hoogglans gecombineerd met het gel-like effect en een perfect, gladde manicure. 


Orly Color Amp'D Who You Know

Pluspunten 
♥ snelle droogtijd
♥ houdt langer dan een traditionele nagellak
♥ makkelijk en snel te verwijderen met nagellak remover
smudge fixing technologie: zolang je nagellak nog niet droog is, corrigeert de gellaknagellak zich zelf zonder deukjes na te laten. Natuurlijk gaat het hier over kleine stootjes.

In totaal zijn er 36 verschillende kleuren te koop met verschillende finishes. Bij je eerste aankoop dien je stap 2 Flexible SealCoat erbij te kopen als topcoat. Nadien koop je enkel stap 1 wanneer je je collectie wilt uitbreiden.  

Who You Know is een fushia roze kleur met een blauwe-paarse glans erin verwerkt.  Ik krijg een instant flashback naar de jaren 90 waar ongetwijfeld deze kleur enorm populair was. Maar anno 2016 vind ik de kleur een beetje voorbij gestreefd. En ik was niet de enige die deze mening deelde. Ook niet-beauty gerelateerden uit mijn naaste omgeving vonden het idee van Orly Color Amp'D geweldig, maar de kleur passé. Op bovenstaande foto vind ik de kleur mooier dan in het echt.

Ik kan één lezer gelukkig maken met een hip, neon gelnagellak in de kleur LA Selfie en de bijhorende SealCoat twv 26.98 euro. Uitgekozen door yours truly. Via deze link vind je een swatch terug van de Orly Color Amp'D LA Selfie. 

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en Youtube

Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Enkel mailtjes met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 17 januari 2016 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Deze winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.


Extra bonuspunten

Share via Twitter: Win een Orly Color Amp'D gelnagellak via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  

Like mijn post & share via Facebook: Win heen Orly Color Amp'D gelnagellak via @beautytreasures.be twv 26.98 euro . Alle info omtrent de winactie vind je terug op

Te koop bij DI of via de Orly website
Orly Color Amp'd (36 kleuren) 11 ml - 13.49 euro

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje! Ik ken Epix Flexible Colors van ORLY wat dezelfde formule heeft als Color Amp'D zo te lezen op google ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt Orly Epix is de professionele versie van Orly Color Amp'D.

   Verwijderen
 2. super winactie! Ik doe graag mee! Prachtige kleur ook voor het voorjaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie. Heb nog niets van dit merk gekocht dus ik doe zeker graag mee. Ik volgde je al op Twitter, Instagram & Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! La selfie is echt een knalkleurtje, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supergoeie actie! De kleurtjes zijn allemaal een beetje jaren 90, maar ik ben in die periode een beetje blijven hangen, draag die stijl nog vaak, dus juist heel erg leuk! Ik was al overal volger, dus alleen even getweet, gedeeld en gemaild. (Instagram en Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul, BL en YT Tamara TS)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sla de winactie over, maar ik wens iedereen die meedoet veel succes. Heb al zoveel (te veel) nagellak eh...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik sla deze actie over want ik barst van de nagellakjes haha! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik doe graag mee!
  heb net een mailtje gestuurd met emailadres zoe2308 (apenstaartje) live.nl
  heb de volgende stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter (hierop ook gedeeld) en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë

  BeantwoordenVerwijderen