13 nov 2015

GARNIER ULTRA DOUX BODY PRODUCTEN

Als ik denk aan Garnier Ultra Doux dan denk  ik onmiddellijk aan haarverzorging. Wellicht ben ik niet de enige. Toch bestaat het gamma Ultra Doux niet langer uitsluitend uit shampoos en conditioners, maar ook uit fijne lichaamsverzorgingsproducten. Op basis van drie authentieke recepten met als hoofdingrediënten: honing, olijfolie, arganolie en camelia. Ik testte de hydraterende bodymilks uit voor de droge huid. 

Garnier Ultra Doux bodymilk

De lijn op basis van sublieme oliën is voor de droge huid.  Als je een zeer droge of extra droge huid hebt, kies je beter voor de formule op basis van olijven of honing. Een verzorgende formule voor elk niveau van vochtgebrek, zonder vet of kleverig te zijn. 

Ultra Doux hydraterende bodymilk sublieme oliën

De formule van deze hydraterende bodymilk bestaat hoofdzakelijk uit argan- en camelia olie. Al eeuwenlang kostbare oliën voor schoonheidsdoeleinden. De textuur is enorm fijn in gebruik. Niet dik, noch vet, smeert makkelijk open en laat een zacht, verzorgende laagje na. De melk emulsie hydrateert doorheen de dag mijn huid en laat ze comfortabel aanvoelen.

Garnier Ultra Doux hydraterende bodymilk

Ultra Doux onder de douche bodymilk sublieme oliën

Ik ben grote fan van bodymilks/lotions voor onder de douche. De reden hiervoor is dat ik het ontzettend makkelijk en snel werken vind. Als ik uit de douche spring, kleed ik mezelf het liefste onmiddellijk aan. Zeker in de winter als het koud is, dan vind ik het zalig om mezelf af te drogen en mijn pyjama (ik ben een avond doucher) aan te trekken. De lichte textuur voelt romig aan en smelt zodra het in contact komt met de huid. Kortelings laat ik het inwerken en daarna afspoelen onder de douchestraal. Het resultaat is een lichte hydratatie. Persoonlijk vind ik de Nivea bodylotion voor onder de douche net iets krachtiger, maar deze is qua geur en textuur weer aangenamer.

Garnier Ultra Doux onder de douche bodymilk

Beide producten hebben dezelfde geweldige, sensoriële geur. Ik durf bijna te zeggen: een verslavende geur. Een zachte Oriëntaalse bloemengeur met in de top citroen, bergamot en abrikoos. In het midden camelia, witte lelie en kersenbloesem. In de basis heliotroop, patchoeli, muskus, rijstpoeder en hout. De geur blijft zalig nazinderen op mijn huid en in de badkamer. De verpakking is mooi en past perfect bij het merk. De body producten van Ultra Doux zijn betaalbaar, budgetvriendelijk en zonder parabenen.

Te koop bij de supermarkt en drogisterij. 
Garnier Ultra Doux hydraterende bodymilk sublieme oliën 250 ml - 4.79 euro
Garnier Ultra Doux onder de douche bodymilk sublieme oliën 200 ml - 4.49 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

  1. Ooooh sounds good! Ultra Doux heeft mij altijd al aangesproken, nostalgie denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook de bodylotion van Garnier voor onder de douche, maar moet het nog uitproberen :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Ja de producten zijn sedert september al te koop. Bij de drogisterij en supermarkt. Veel succes met je zoektocht.

      Verwijderen
  4. Ik wist niet dat Garnier ook lichaamsproducten had. Deze moeten haast wel kwalitatief zijn.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen