13 jul 2014

HAIRSTYLINGSPRODUCTEN IN DE MIX

Vandaag drie hairstylingsproducten die ik op dit moment heel vaak gebruik. Waaronder één een absolute favoriet van mij is. 


Wella Professional Shimmer Delight
  
Dit product leerde ik ongeveer twee jaar geleden kennen dankzij mijn kapper en sindsdien een absolute favoriet van mij. Het is een klein glazen flesje met een wonderbaarlijke werking. Als je vindt dat je haar dof eruitzien en  je hebt nood aan een portie shine. Enkele keren sprayen en je haren blaken van gezondheid. Love it! Hier kan ik echt niet meer zonder. Ik gebruik het meestal in het weekend of op de dagen dat ik mijn haren opsteek. 


Te koop bij een Wella Professional kapper.

Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh n' Shine

Een mix tussen haarverzorging en hairstyling. Je kan wel stellen dat de Osis+ Refresh n' Shine een uniek product is. Het is namelijk een droge conditioner die je op droog haar sprayt en vervolgens in het haar werkt. Bijvoorbeeld door met je vingers door je haar te gaan of met een kam. Je weet dat ik een zwak heb voor multifunctionele producten en dit is er zo eentje. Het geeft glans, maakt je haar zacht, heeft een lichte textuur (ideaal voor fijn haar) en geeft body aan het haar.
 

Te koop bij een Schwarzkopf Professional kapper. 
 
Batiste droogshampoo Blush

Ik heb er lang over gedaan vooraleer ik dit merk uitprobeerde. Zo'n zonde! Aangezien Batiste ongetwijfeld de beste droogshampoos verkoopt die bovendien prijs-kwaliteit dik in orde zijn! Het fijne aan deze droogshampoo vind ik de geur. Het zorgt ervoor dat je haar frisser aanvoelen en er minder vet uitzien. De klassieke witte waas van droogshampoo is ook bij deze aanwezig, maar veel makkelijker te verwijderen door je haren uit te borstelen/föhnen. Een extra pluspunt voor mijn fijn haar is dat je dankzij droogshampoo giga veel volume kan creëren.
 


Te koop bij de drogisterij.

Wat zijn jouw favorieten hairstylingsproducten?

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

  1. Dit lijken mij fijne haarproducten :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die Osis+ spray kende ik nog niet, bevat het ook een tikje droogshampoo ofzo? omdat het 'refresh' zegt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee er zit niets van droogshampoo in. Het idee erachter is, dat je tussentijds je haren even wat kunt opfrissen met de spray en opnieuw zacht kunt maken.

      Verwijderen