28 nov 2015

DEAUTY NOVEMBER 2015

De Deauty box is niet nieuw voor mij. Het concept is intussen gekend, denk ik. Mocht je het toch nog niet kennen: Deauty is een maandelijkse box bestaande uit een selectie van nieuwe en reeds bestaande beauty producten. Netjes op je deurmat afgeleverd in een leuke verpakking. Het was inmiddels een poosje geleden dat ik nog eens een Deauty box uitprobeerde. De laatste box (apothecary box) dateert alweer van september 2013. Benieuwd wat ik over de Deauty box van november vind? 

Deauty november 2015

De november box staat in het teken van een avond heerlijk cocoonen met fijne verwenproducten. En daar kan ik Deauty geen ongelijk in geven. Het wordt alsmaar kouder buiten, dus ons lichaam verdient extra aandacht. 

Oral B 3D White Luxe Whitening Versneller fullsize (4.99 euro)
Deze White Luxe Whitening Versneller is nieuw voor mij. Het is geen tandpasta, maar een whitening verzorging dat je gebruikt nadat je je tanden gepoetst hebt. Een aanvulling op je gewone tandpasta. Zeer benieuwd of ik nog net voor de feestdagen mijn tanden een tintje kan verlichten. 

Deauty november 2015

T. Leclerc mascara Volume Effet Bloom fullsize (22 euro)
In het verleden is wel eens geopperd dat Deauty niet genoeg make up bevatte en vooral bestond uit terugkerende merken en soortgelijke producten. Of de opmerking terecht is, laat ik in het midden aangezien ik al een hele tijd geen Deauty box meer uitgeprobeerd heb. Maar ik ben aangenaam verrast dat in deze box een fullsize mascara zit. Overigens van een merk dat ik nog nooit uitgeprobeerd heb. 

Body&Bess Facial Scrub fullsize (29.95 euro)
Dit merk is totaal nieuw voor mij. Body&Bess is een natuurlijk huidverzorgingsmerk op basis van bijzondere vruchtenoliën. Deze gezichtscrub bevat als scrubdeeltjes gemalen frambozenpitjes en is volledig vrij van zand, zout of microplastics. 

Deauty november 2015
 
Vita Verde katoenschijfjes met korenbloemwater fullsize (4.49 euro)  
Een katoen kompres voor op de oogleden. Klinkt niet slecht. Zeker niet als je weet dat de ingrediënten voor 98.5%  van natuurlijke herkomst zijn. Korenbloemwater is het hoofdingrediënt wat een ontzwellende werking heeft. Niet meteen iets wat ik zelf zou kopen, maar wat goed van pas gaat komen na de feestdagen. 

Libary of Fragrance by Demeter Jasmine cologne spray 15 ml (12.50 euro)
Libary of Fragrance by Demeter is een Amerikaanse createur van fijne geuren die je kan mixen en matchen. Het idee komt mij bekend voor. Arno Sorel creëerde enkele jaren geleden Les Solinotes. Een gelijkaardig concept, maar Libary of Fragrance by Demeter is veel uitgebreider. De Jasmijn geur is een subtiele, frisse alledaagse geur. Best lekker. 

Deauty november 2015


Conclusie
Ik ben al sinds 2008 een beauty blogger en als Deauty een box kan introduceren met vijf merken waarvan ik slechts één merk nog maar uitgeprobeerd heb. Dan lijkt het mij dat ze goed bezig zijn. De box bevat bekende en minder bekende merken en heel wat fullsize producten. Ik ben zeer blij met deze november box. De Huile Vitale gezichtsolie van Talika (1.5 ml) is een leuke extra

Als je even niet weet wat cadeau te geven onder de Kerstboom, is een abonnement op Deauty misschien wel een leuke cadeautip?

Deauty november 2015

Online te bestellen via Deauty.be - 16.95 euro

Wat vind jij van de inhoud?

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

 1. Best teleurstellend vind ik... Al ben ik wel benieuwd naar hoe goed de tandpasta werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben best tevreden over de inhoud :-), maar smaken verschillen natuurlijk. En niet iedereen is opzoek naar hetzelfde. Ik laat je zeker weten wat mijn ervaring is met de OralB versneller.

   Verwijderen
 2. Alleen de Body&Bess facial scrub en de mascara van T.Leclerc spreken me aan, de rest vind ik minder.
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijken mij inderdaad ook fijne producten, ik laat het je zeker weten wat ik ervan vind.

   Verwijderen
 3. Lijken me zeer fijne producten
  Ik heb een abo op styletone omdat ik meer van de makeup boxen houd :D

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die box ken ik niet. Zo dadelijk eens een kijkje naartoe nemen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 4. Hey Steffi!
  Ik had ook graag eens zo'n Deautybox besteld!
  Maar kan je dit 1malig bestellen? :-)
  En op maat?
  Weet je toevallig of je al met bankcontact kan betalen? ^_^
  (Want ik zie dat de info wat veroudert is op de website)

  Ook vind ik nergens op de website waar ik me kan inschrijven? (Zonder eerst een aankoop te doen)

  Groetjes
  Debbie x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Debbie, je kan ook eenmalig een Deauty box bestellen. Dan betaal je er 16.95 euro voor.
   http://www.deauty.be/deauty-box-products/

   Het idee is echter dat je een abonnement neemt, maar je kan het makkelijk opzeggen. Ik spreek uit ervaring, het gaat heel eenvoudig.

   Je kan betalen met visa of mastercard.

   Je moet een profiel aanmaken en aan de hand daarvan krijg je "een gepersonaliseerde" box.

   Verwijderen