3 aug 2015

CATTIER PARIS - REVIEW & WIN WIN WIN 4 X EEN VERZORGINGSPAKKET - GESLOTEN


Ken je het merk Cattier-Paris al? Een natuurlijk cosmetica merk ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die deels afkomstig zijn van biologische landbouw. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, siliconen, synthetische kleur- of geurstoffen of petroleumderivaten en zijn niet getest op dieren. Het beste van Moeder Natuur verwerkt in fijne verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam.

De milde, zeepvrije douchegel op basis van witte klei en lavendelhoning houdt de natuurlijke balans van de huid in evenwicht. Als je een grote liefhebber bent van de geur van lavendel dan is dit product een musthave voor jou. In de aromatherapie staat lavendel gekend als een ontspannende geur en daarmee zeer geschikt om 's avonds te gebruiken. De douchegel schuimt rijkelijk, zeker in combinatie met een douchepuff. Naast lavendelhoning en witte klei is de formula verrijkt met aloë vera (hydraterend en beschermend) en essentiële lavendelolie (kalmerend en verzachtend).

De 100% biologische sheabutter (karitéboter) is een bijzonder product om te gebruiken. Het is volledig parfumvrij en geschikt om te gebruiken voor gezicht, lichaam en haar. Ongetwijfeld heb je al eens over sheabutter gehoord, doordat het regelmatig verwerkt wordt in andere producten. Maar Cattier-Paris brengt de pure boter in een pot. Intensief herstellend, voedend, verrijkt met vitamine A, D, E en F. Last van een droge huid? Dan is dit product meer dan welgekomen. Ikzelf heb een normale huid (lichaam) dus ik gebruik het eerder plaatselijk op mijn benen en andere droge plekjes na het douchen. Na het ontharen om de huid te verzachten en op mijn nagelriemen. Maar evengoed kan je de sheabutter gebruiken na het zonnen, als massagecrème of om je haar meer vitaliteit te geven. Het gebruik is net even wat anders dan wat ik gewoon ben van een bodybutter of -lotion. Je neemt een kleine hoeveelheid boter tussen je handpalmen, even opwarmen en vervolgens aanbrengen. Je voelt de iets of wat korrelige crème smelten op je lichaam. Zeker naar de winter toe lijkt mij dit een heerlijk product. 

Tot slot testte ik de Secret Botanique uit. Een dagcrème op basis van rozen en jojoba olie voor de droge en gevoelige huid. Voor mijn huidtype (gemengde huid) is deze dagcrème net iets te rijk. Logisch ook want het is vooral bedoeld door de droge huidjes. Ikzelf gebruik deze crème daarentegen wel graag 's nachts. Doordat er geen SPF aan toegevoegd is, kan dit perfect. Secret Botanique zit tjokvol interessante ingrediënten die goed zijn voor de huid. Denk maar aan biologische jojobaolie, biologische zonnebloemolie, plantaardige squalanen, aloë vera extract, biologisch rozenextract, biologische kokosboter en calendula extract. De airless verpakking is hygiënisch en voor mij een pluspunt.


Zin om mee te testen? Ik verloot vier verzorgingspakketjes twv 37.97 euro met daarin de ontspannende douchegel met lavendelhoning en witte klei, de sheabutter en de Secret Botanique dagcrème.

Hoe kan je deelnemen?
 
2. Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en/of Youtube

3. Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Deelnemen kan tot en met 17 augustus 2015 middernacht. De winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht. De producten worden verstuurd na 24 augustus 2015. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.

Extra bonuspunten

Share via Twitter: Win een Cattier-Paris verzorgingspakket via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  

Like mijn post & share via Facebook: Win een Cattier-Paris verzorgingspakket via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op

Veel succes en mailen maar!

Cattier-Paris is te koop bij de natuurwinkels, DI en Essenza.
Ontspannende douchegel met witte klei en lavendelhoning 200 ml - 7.99 euro
Sheaboter 100% biologisch 100 gram - 9.99 euro
Secret Botanique dagcrème 50 ml - 19.99 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

7 opmerkingen:

  1. Er zijn momenteel een paar Cattier Paris producten op weg naar mij, dus ik sla de winactie over :-) Veel succes iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik volg je overal en heb alles gedaan .
    Nu maar duimen 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik volg je overal en heb alles gedaan .
    Nu maar duimen 😊

    BeantwoordenVerwijderen