3 jul 2015

PLOG - MET URIAGE NAAR PARIJS

Afgelopen woensdag had ik een date met Uriage. Date? Ja, ja, want ik mocht met hun op pad richting Parijs. Aangezien ik op voorhand wist dat dit een onvergetelijke dag zou worden, leek het mij een leuk idee om mijn eerste plog online te zetten. Kijken jullie mee?

Na een onrustige nacht (bang om de wekker niet te horen) liep mijn wekker af om 04u25. Iets vroeger dan gepland stond ik onder in de keuken klaar om te vertrekken. Mijn oplossing? Nog snel even met mij nieuwe Braun epilator langs mijn benen gaan. De verbaasde ik-ben-nog-niet-goed-wakker-blik van manlief heb ik kortweg genegeerd :-).


De dag voorheen had ik samen met manlief een strak schema afgesproken. Ten laatste om 05u15 zouden we vertrekken richting de trein. Hij zou me afzetten zodat ik me geen zorgen moest maken over parking zoeken etc. 


Onderweg merkte ik meteen dat het een warme dag zou worden. Op enkele wolkjes na was het om 05u30 een staalblauwe hemel.


Ruim op tijd kwam ik aan in het station van Mol. Waar ik de trein richting Antwerpen Centraal nam. 


Mijn favoriete Liu Jo handtas mocht natuurlijk niet ontbreken. Sindskort ben ik verslaafd aan Perrier met rode vruchten. De perfecte zomerse drank. Het is geen frisdrank, maar wel bruiswater met een smaakje. Yummy!


Eenmaal aangekomen in Antwerpen Centraal liep ik onmiddellijk richting de vertrekhal om te kijken op welk perron de Thalys richting Paris-Nord zou vertrekken. Antwerpen Centraal blijft mooi! Hoe vaak ik er ook al geweest ben. 

Om 07u34 vertrok de Thalys richting Parijs om er aan te komen rond 09u45.


De zon was meteen van de partij!


Hup, hup met de beentjes. Met zijn allen in de metro richting Suite Trocadéro, want om 11u startte de persvoorstelling van Uriage. 


Jeps, we zijn op de juiste bestemming: Place du Trocadéro. Vlakbij of course de Eiffeltoren. 


Buiten bruiste Parijs volop, maar eens binnen in Suite Trocadéro werden we meegenomen naar het 4de verdiep. Het leek net een oase van rust waar ik binnenstapte vol heerlijke Uriage producten. 


De launch ging over de nieuwe producten uit de Hyséac lijn. Hiermee richt Uriage zich op jongeren en jong volwassenen die te kampen hebben met acné, onzuiverheden en zwarte puntjes. Het gamma ansich is niet nieuw, maar vanaf september zijn er drie nieuwe producten te koop en één product dat geherformuleerd is.


Na de presentatie kregen we de mogelijkheid om verder kennis te maken met het merk. Uriage heeft veel meer producten dan ik in eerste instantie dacht.


Op het dakterras van Suite Trocadéro hadden we een prachtig zicht op de Eiffeltoren. 


Natuurlijk wouden ik en Bjorn (Male-Avenue.com) een selfie maken. Maar blijkbaar ben ik niet de beste selfie fotomaker. Met als resultaat dat mijn gezicht onscherp is, maar gelukkig staat Bjorn er wel goed op!!


Iedereen ging als een gek tekeer om de Eiffeltoren te fotograferen. Na tientallen foto's was het tijd om met de taxi richting het restaurant te gaan. Mijn maag knorde intussen stevig. Logisch want ik had 's morgens (heel) vroeg al ontbeten. 


Zelfs de taxirit was één en al fun!


Het restaurant Les Ombres was gelegen op het vijfde verdiep eveneens vlakbij de Eiffeltoren. Een prachtig groot dakterras, daar moesten we van profiteren, hoewel vrijwel iedereen meteen een plekje in de schaduw opzocht.


Met temperaturen boven de 40 graden kan je wel wat verfrissing gebruiken. Uriage Eau Thermale heb ik de hele dag door gebruikt. Niet voor niets kwam dit product reeds voorbij in mijn favorieten


Schol op een fantastische dag! 


Na het eten was het tijd om terug te keren richting Gare du Nord waar de Thalys op ons wachtte. Om 17u30 arriveerde ik terug in Antwerpen Centraal. Waar ik de trein richting huis nam. 


Op de trein maakte ik nog enkele selfies. Ik verbaas mij keer op keer over de houdbaarheid van de Estée Lauder BB crème. Deze combineerde ik met Givenchy Mister Radiant. Een hele mooie combinatie. Of zou Uriage Eau Thermale er voor gezorgd hebben dat mijn make up gefixeerd werd?


Manlief pikte mij op in Hasselt om vervolgens een korte tussenstop te maken bij mijn ouders. Om 20u27 kwam ik enigszins moe maar voldoen thuis. 


Snel nog een hapje eten en daarna is het tijd om een verfrissende douche te nemen. En te chillen in de zetel.


Ik ontving in Parijs ook een mooie Uriage goodiebag met als inhoud de nieuwe Hyséac producten en hun thermaal water. Ik ga opzoek naar een geschikt testpanel om de Hyséac producten uit te testen. 


Voilà mijn eerste plog! Ik hoop dat je ervan genoten hebt. Mocht je het leuk vinden en dit vaker willen zien. Geef dan zeker een seintje. 

Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijne dag te zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag al een hoop foto's op IG, te cool gewoon, wat een mooie persreis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, de producten stonden er mooi gepresenteerd en wat een geweldige locatie! Toffe foto's!

    BeantwoordenVerwijderen