5 jul 2015

NIVEA NIEUWE DEO'S

Het is broeiend heet, naast jezelf goed beschermen tegen de zon is het gebruik van een deo geen overbodige luxe. Zelfs bij een minimale inspanning breekt het zweet je uit. Een deo geeft niet alleen een heerlijk fris gevoel, maar voorkomt ook onaangename geurtjes. Nivea en Dove zijn mijn favoriete merken als het op deodorant aankomt. Terwijl ik bij Dove een uitgesproken favoriet heb (de Original variant), heb ik dat bij Nivea niet. Random belandt er regelmatig een andere geurvariëteit in de winkelkar. Vlak voor de zomer lanceerde Nivea enkele nieuwe deo's en een pocketsize formaat.

Het FRESH gamma is sedert maart uitgebreid met twee nieuwe geuren: Fresh Flower op basis van viooltjes en rozen en Fresh Comfort met als geurnoten jasmijn en meiklokjes. De formule van beiden is hetzelfde en verrijkt met zeemineralen. Qua werking is deze deo doeltreffend, ruikt lekker en vertoont een goede huidtolerantie. Hoewel 'ie vlak na het scheren af en toe toch durft te prikken. Mijn favoriet: Fresh Comfort, net een tikkeltje frisser.


65% van de vrouwen vinden een gewone deo (fullsize) meenemen in de sporttas, handtas, op vakantie onhandig. Met dat in het achterhoofd lag de beslissing voor de hand om met een pocketsize verpakking op de proppen te komen. Het formaat (12 cm) past in elke tas, kan niet lekken en bevat 100 ml wat de toegelaten hoeveelheid is om mee te kunnen nemen in je handbagage. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan je kiezen tussen: Fresh Natural, Invisible for black & white, Pearl & Beauty en Stress Protect. Handig en schattig tegelijk.
Nivea deodorant is te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Nive FRESH 150 ml - 2.99 euro
Nivea Pocket Size 100 ml - 1.99 euro

Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Geweldig nieuws! De Stress Protect is al jaren een van mijn favorieten maar ik vond het formaat altijd zo onhandig. Ik ga zeker eens kijken naar het miniformaatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, ik ga ze zeker eens proberen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen