9 jun 2014

ESTEE LAUDER | DOUBLE WEAR ALL DAY GLOW BB MOISTURE CREAM

Het zomert volop en bij deze tropische temperaturen houd ik graag mijn make up neutraal en licht. Ik grijp op zulke momenten snel naar een BB crème. Toen ik hoorde dat Estée Lauder met een nieuwe variant op de markt kwam, werd ik benieuwd naar meer. De gewone Double Wear foundation is gekend voor de lange houdbaarheid en intense dekking. De lichtere versie vind je terug in dit handige tubetje: Estée Lauder Double Wear All Day Glow BB Moisture Cream.


De combinatie tussen huidverzorging en make up is echt iets voor mij. Dit tubetje bevat een hydraboost dankzij hyaluron, glycerine en vitamine E en C. Het pearlesscence effect zorgt voor een heldere teint, SPF 30 beschermt je huid tegen UV stralen en tot slot is deze formule olievrij. Ik merk inderdaad dat mijn huid doorheen de dag niet gaat glimmen noch vettig aanvoelt. De textuur is iets dikker dan dat ik gewoon ben van een BB crème, maar laat zich goed verdelen. Estée Lauder omschrijft de dekking als transparant, maar voor mij persoonlijk is dit meer dan transparant. Ik zou durven zeggen semi dekkend, maar dekking is altijd afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Daarom is het ook zo belangrijk om een foundation of een BB crème ook effectief een keertje te testen in de winkel. Verder vind ik de houdbaarheid prima, eens aangebracht op de huid is de finish gezond glowy. 


Mijn gemengde huid verdraagt deze hydraterende foundation goed, maar op kleine droogte plekjes merk ik wel dat je de crème een beetje ziet zitten. Het versmelten tot één geheel is daar wat minder goed gelukt. Gelukkig biedt mijn Clinique primer een oplossing als canvas waardoor mijn poriën ook een stuk minder opvallen. Ik weet nu al dat deze Double Wear All Day Glow BB Moisture Cream mijn bondgenoot is voor de volgende maanden. Dit product gaat de huid perfectioneren zoals een BB, maar gaat vooral de huid verrijken met een onmiddellijke hydratatieboost die de hele dag houdt.Te koop bij de parfumerie. Verkrijgbaar in 6 tinten.
Estée Lauder Double Wear All Day Glow BB Moisture Cream 30 ml - 40.35 euro.


Beauty Treasures


3 opmerkingen: