1 jul. 2015

SALON ERVARING - HANNAH XPERIENCE UITGETEST

Vorige week zaterdag ging ik op bezoek bij huidcoach Kathleen voor een hannah Xperience. Hannah, een nieuw merk hier op de blog. Misschien ook voor velen een onbekende, maar daarom niet minder interessant. Integendeel! In België is hannah exclusief te noemen, want je vindt slechts acht huidcoaches verspreid over België. Wat écht niet veel is. Wat maakt hannah zo anders? Het merk richt zich op huidverbetering en gaat tijdens een intake gesprek de noden en behoeften van de huid individueel onderzoeken. Dat doet de huidcoach op basis van een huidmeting. Meten is weten en er wordt gekeken naar het vochtpeil, de vetbalans en de pH waarde van de huid. Afgestemd hierop wordt een persoonlijk actieplan opgesteld.  Ik was blij om te horen dat mijn waardes zeer goed liggen wat te wijten is aan een dagelijkse goede verzorging van de huid. Geen grote problemen, integendeel. Ik ben dus goed bezig!


Op voorhand werd mij duidelijk gemaakt dat deze behandeling anders is dan een "gewone" behandeling. De behandeling bestaat uit vier fases: reinigen, peelen, stimuleren en herstellen. De eerste twee stappen lijken vrij logisch en dat zijn ze ook. Maar vanaf het stimuleren wordt het speciaal. Met behulp van een crème en een stevige bindweefselmassage wordt de huid gestimuleerd. Het doel: onze huidcellen voorzien  van zuurstofrijk bloed en afvalstoffen afvoeren. De bindweefselmassage was voor mij persoonlijk geen pure ontspanning, vanwege de pittigheid. Pijnlijk? Neen, maar plaatselijk mocht het nét iets minder intens. Echter is dit een persoonlijke ervaring en ik denk dat het goed is om jouw ervaring aan te geven aan de huidcoach. Het is geen zachte aaibehandeling maar er wordt gewerkt met de huid.


Na de behandeling straalde mijn huid en tintelde nog lichtjes door. Deze opkikker zou ik eigenlijk het liefst om de acht weken laten uitvoeren. Intussen heb ik enkele hannah producten in huis die ik uitgebreid ga testen. Het laatste woord over dit merk is nog niet gezegd!


Huidcoach Kathleen gelegen in Beringen heeft een prachtig schoonheidssalon, gaat zeer professioneel te werk en breidde de hannah behandeling uit met 15 minuten genieten onder de beauty angel. Je kan het vergelijken met een soort zonnebank, maar dan zonder de schadelijke invloeden ervan. Integendeel, de beauty angel is een lichttherapie op basis van infrarood met als doel huidverjongend te werken. Ik weet niet heel zeker of ik het zo mag noemen, maar het deed mij denken aan een collageenbank. De hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Deze drie te samen zorgen dat de huid langer jong blijft. Meermaals gebruik kan zelfs leiden tot verfijning van de poriën, vervagen van rimpeltjes en afname van pigmentvlekken. Het effect op mijn huid kan ik niet meteen opmerken na eenmalig gebruik. Het lijkt alsof je gedurende 15 minuten onder een stralende zon op de Caraïben vertoeft. De lichttherapie zorgde voor een goed gevoel en maakte mij instant happy. 

Na de behandeling kreeg ik een deskundige toelichting welke producten voor thuisgebruik geschikt zijn. De komende tijd test ik de Cleansing Milk en Lotion, Clearity Cream en Touch of Silk. Hou zeker mijn blog in de gaten deze zomer voor reviews over deze producten.

Hannah producten en behandelingen zijn exclusief verkrijgbaar bij een hannah huidcoach.
Hannah Xperience behandeling bij huidcoach Kathleen - 75 euro


Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook eens een infraroodbehandeling gehad, eentje maar, dus te weinig om echt verschil te zien, maar ik zou graag eens een volledige kuur volgen. I'm all about the anti-aging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook dringend eens werk maken van een huidcoach.. M'n huid heeft écht afgezien van de acné vroeger ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant! Beringen is niet zo ver voor mij :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker dan eens een keertje langs gaan bij huidcoach Kathleen ;-)

   Verwijderen
 4. Hoe interessant! Ik ga zeker eens een keertje langs gaan! Bedankt voor deze super tip!

  BeantwoordenVerwijderen