3 nov 2014

FAVORIETEN OKTOBER 2014

Veel zonnige producten in mijn favorieten artikel van de maand oktober. Het ziet er gek uit, haast onrealistisch, maar mijn vakantie in Turkije heeft hier mee te maken. Desondanks wou ik mijn favorieten van deze maand jullie niet onthouden.


Indola Sun Active hair care
Het gamma bestaat uit drie producten die je haren beschermen tegen UV-straling, zee, wind, chloorwater. Allerlei factoren die je haren droog en stug maken en verbleken. Om al die negatieve invloeden af te zwakken heb ik de Indola producten gebruikt. Vooral de Sun Active hair & body wash en het hair treatment hebben mij aangenaam verrast. De shampoo ruikt lekker (heerlijke kappersgeur), schuimt goed en kan zowel gebruikt worden als shampoo of als body wash. Het treatment liet ik gedurende 10 minuutjes inwerken om het vervolgens uit te spoelen met water. Mijn haren waren makkelijk doorkambaar en voelde heerlijk zacht aan. Ik had de indruk dat het treatment mijn haren herstelde en ervoor zorgde dat mijn haren niet leden onder de negatieve invloeden.


Uriage Eau Thermale
Een thermaal water is een multitasker. Je kan het gebruiken om jezelf te verfrissen, werkt kalmerend, hydraterend, beschermend, ontzwellend, gaat (scheer)irritatie en jeuk tegen,  ... . Een thermaal water kan gebruikt worden door groot en klein. Ik vind het heerlijk om te gebruiken op momenten dat ik het te warm heb bijvoorbeeld na het sporten. Maar het thermaal water van Uriage is daarnaast ook bijzonder hydraterend.


Jane Iredale Smell The Roses
De rozenspray van Jane Iredale heb ik met veel plezier gebruikt. Rozenwater is een vergeten beauty product vind ik. Een fijne spray om te gebruiken als finisher na een reiniging en over make up. Over de Smell The Roses spray komt nog een review online. 

Diorskin Nude Glow 
Ik weet niet of Dior deze foundation het hele jaar door verkoopt, maar het is een zomer editie. De textuur is dunner speciaal voor een aangenaam draagcomfort (in de zomer) en de foundation zorgt voor een mooie gezonde glans. Helaas heb ik deze afgelopen zomer amper tot niet gedragen, maar nu heb ik een mooi sunkissed velletje. En matcht deze foundation perfect met mijn huidskleur van dit moment. De foundation brengt makkelijk aan en geeft een mooie egale lichte dekking.


The Body Shop All-in-One
Deze eyeshadow base heeft mij aangenaam verrast. Ik had niet verwacht dat dit product mij zou kunnen bekoren. Prijs kwaliteit zit deze goed. Zorgt voor een intensere pigmentatie van de oogschaduws en voorkomt dat oogschaduw ophoopt in fijne lijntjes. 

Qiriness Elixir Regard Eclat
Qiriness is een merk met een mooi gamma heerlijke verwenproducten. Ik ken Qiriness al enkele jaren maar het Elixir Regard Eclat is nieuw voor mij. Het is een hydraterende ooggel met iriserende glanspartikels voor een oplichtende werking. Ik ben er fan van!

Beauty Treasures  

6 opmerkingen:

 1. Mooie selectie deze maand. Ben benieuwd naar de basis van TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er heel mooi uit, ik ken het merk Indola niet, maar het klinkt erg fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Qiriness Elixir Regard Eclat spreekt wel tot mijn verbeelding :)! Ik gebruik normaal geen ooggels, maar dit is echt de eerste die mij oprecht interessant lijkt :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is een interessant product, alleen wel goed laten opdrogen voor je er make up over aanbrengt, anders begint 'ie op te rullen.

   Verwijderen