19 mei 2015

THE BODY SHOP | FUJI GREEN TEA BAD EN BODYLIJN

Begin maart lanceerde ik een oproep aan alle bodycare lovers om je schrap te zetten voor een nieuw hoogtepunt. Namelijk de lancering van The Body Shop Smoky Poppy lijn. Het lijkt bijna onrealistisch, maar The Body Shop is er weer in geslaagd om een nieuwe bad- en bodylijn te lanceren. Ze zijn goed bezig en lanceren keer op keer vernieuwende geuren en producten. Maak kennis met hun nieuwste geurlijn Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea
  
Groene thee bevat heel wat heilzame antioxidanten met een positief ontgiftende werking voor de gezondheid. In Japan gebruiken vrouwen al jaren verse groene thee in hun bad of rechtstreeks op de huid. Groene thee helpt vocht vast te houden en de poriën te verkleinen. Geïnspireerd op deze culturele traditie ontspon het idee een eigen detox lijn te ontwikkelen. De verse groene theeblaadjes (die verwerkt zitten in deze lijn) worden met de handgeplukt in de ongerepte Mount Fuji regio in het binnenland van Japan.  Het doel van de lijn: detoxen, hydrateren, verfrissen en de huid er gezonder laten uitzien.

Hoe ziet een moderne Tea Ceremony voor de huid eruit? The Body Shop ontwikkelde een perfect detox ritueel in drie eenvoudige stappen om lichaam en geest te ontgiften en te hydrateren. 

detox & cleanse 
Gloednieuw en een sterproduct uit de lijn is het duo bath tea en de bijhorende bath infuser. Een zalig, rustgevend bad is een ideale manier om da dagelijkse stress weg te spoelen. Lichaam en geest verkwikken zodra je jezelf onderdompelt in dit heerlijke theebad. De tinnen doos bevat bath tea met pure groene theeblaadjes die je zowel zo in je bad kan strooien als in de infuser. Persoonlijk verkies ik de infuser omdat ik het anders zo'n gedoe vind met de losse stukjes. 

The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea

replenish pure moisture
Na ontspanning is het tijd om je lijf klaar te stomen. Minimaal één keer per week scrub ik mijn lichaam van kop tot teen om dode huidcellen te verwijderen. De body scrubs van The Body Shop vind ik altijd leuk om te gebruiken. Je hebt een ruim aanbod in geuren en texturen. De nieuwste body scrub is een jelly variant. De combinatie tussen de fijne microbolletjes en de gel maakt dat de scrub minder intens is, geen verzorgend laagje nalaat, maar je huid op een milde manier ontdoet van dode huidcellen. Nadien kies is voor de sensoriële body butter textuur. De body butters van The Body Shop zijn cultproducten. De luchtige textuur van de Fuji Green Tea boter trekt makkelijk in, smeert lekker en zorgt voor de nodige hydratatie.

The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea
The Body Shop Fuji Green Tea


refresh the senses
Bij zo'n verkwikkend ritueel hoort ook een lichte, frisse cologne. De combinatie van groene thee, bergamot, citroen, camelia, jasmijn en viooltjes maken de geur puur en hedendaags. 

The Body Shop Fuji Green Tea

De geur is net even wat anders dan wat ik voorheen geroken heb van The Body Shop. Nieuw, anders, unisex en verfrissend. Een interessante bad- en bodylijn die de moeite waard is om te gaan testen en ontdekken in een filiaal. Mijn voorkeur gaat er naar uit om deze producten in de ochtend te gebruiken vanwege de frisse geur.

Fuji Green Tea body butter 200 ml - 16 euro
Fuji Green Tea body scrub 250 ml - 18 euro
Fuji Green Tea eau de cologne 100 ml - 19 euro
Fuji Green Tea detox bath tea 300 gram - 15 euro
Fuji Green Tea bath infuser - 6 euro
De producten zijn verkrijgbaar bij alle The Body Shop filialen in België.

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Ik heb de body butter nu en ben er echt heel blij mee, vind de geur super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo'n bad zou ik ook wel willen nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zien er zo'n fijne producten uit, ben er erg benieuwd naar! Net zoals naar de nieuwe lijn virgin mojito!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze nieuwe lijn zal vanaf 9 juni te koop zijn! Review volgt binnenkort!

      Verwijderen