2 mrt 2015

THE BODY SHOP | REVIEW SMOKY POPPY

Bodycare lovers zet je schrap voor een nieuw hoogtepunt. The Body Shop lanceerde een kleine maand geleden een limited edition lijn die uiterst sensueel en verleidelijk is. Maak kennis met Smoky Poppy

The Body Shop Smoky Poppy

Mysterieuze zwarte verpakkingen wekken de nieuwsgierigheid op. Centraal in de Smoky Poppy collectie staat de klaproos. Handgeplukt weliswaar uit de streek rond Ankara (Turkije). Ik testte de Smoky Poppy eau de toilette, poppy seed scrub en bath bombs. Klaprozen zijn olierijk en vanwege deze eigenschap bijzonder voedend en verzorgend voor de huid. Iets wat duidelijk tot uiting komt in de poppy seed scrub. Kleine zwarte klaprooszaadjes scrubben op een stevige wijze alle dode huidcellen weg. Eens aangebracht op je lichaam transformeert de textuur in contact met water tot een melkachtige substantie. Heerlijk romig met een subtiele afgaven van de uiterst sensuele geur. Afgespoeld blijft er een voedend filmlaagje achter.


The Body Shop Smoky Poppy

Van geuren gesproken de eau de toilette bevat een betoverende melange van zwoele specerijen, bloemen en houtnoten. Ik beweer geen parfumexpert te zijn, maar deze eau de toilette doet mij denken aan de gekende Chanel Coco eau de parfum. Online vind je ook regelmatige vergelijkingen met YSL Opium. Zonder twijfelen een parfum waar je als een blok voor valt ofwel skipt. Persoonlijk ben ik geen liefhebber terwijl de scrub en de bath bombs mij wel kunnen bekoren. Doordat de geur een stuk subtieler tot uiting komt dan in zijn puurste vorm.


The Body Shop Smoky Poppy
The Body Shop Smoky Poppy

Om de ervaring compleet te maken introduceert The Body Shop een nieuw product namelijk bath bombs. Een tube bevat zes halve bruisballen die je me-time moment in bad extra bruisend maken. Zeer benieuwd of The Body Shop in de toekomst vaker bath bombs gaat verkopen. 


The Body Shop Smoky Poppy

Samengevat heeft The Body Shop mij (wederom) aangenaam verrast met een niet alledaagse geurlijn te introduceren. De poppy seed scrub is dé absolute favoriet en ook de bath bombs zijn een fijne nieuwkommer. De Smoky Poppy lijn is compleet en bestaat uit een scrub, body butter, douchegel, bodylotion, bruisballen, massageolie en eau de toilette. De prijzen variëren tussen 7 en 16 euro. Twijfel niet, mocht je graag zelf iets willen testen. De Smoky Poppy collectie is gelimiteerd en op = op.

Smoky Poppy eau de toilette 30 ml - 14 euro
Smoky Poppy bath bomb - 12 euro
Smoky Poppy seed scrub  200 ml - 15 euro

Beauty Treasures

8 opmerkingen:

  1. Ik heb de scrub nu en ben er echt happy mee! Interessante textuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. De geur is heel verleidelijk en sensueel, maar je moet er wel van houden.

      Verwijderen
  3. Het parfum kon mij ook niet helemaal bekoren, maar die bath bombs vind ik wel de moeite! Ik hoop dat TBS er nog meer op de markt brengt :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super benieuwd naar deze collectie, ik vind de verpakking prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel stijlvol hé! Zeker eens langs gaan bij TBS om de geur en de producten te ontdekken!

      Verwijderen