18 mei 2015

GARNIER | PERFECT BLUR 5 SEC

Garnier Perfect Blur 5 Sec is een lichtreflecterende gladmakende basis die je kan aanbrengen over je dagcrème of als make up basis. Dankzij het blurrend effect zie je onmiddellijk resultaat. De teint wordt opgefrist, rimpels en poriën worden minder zichtbaar en het huidoppervlak ziet er egaler uit.


De technologie steunt op een elastomeer die het licht over je gelaat verspreidt en een verdoezelende werking heeft. Silicium matteert de huid en ultralichte siliconen maken dat de crème makkelijk te verdelen is over het gelaat. Hiermee heeft Garnier een mooie primer in huis. Want tenslotte bestaat het product voornamelijk uit siliconen die een dun filmlaagje over het gelaat leggen. Optisch lijken je poriën kleiner, rimpeltjes minder aanwezig en zie je er gewoon jonger en beter uit. 

Moeder Natuur kunnen we niet tegenhouden, maar gelukkig bestaan er heel wat leuke, fijne en betaalbare producten zoals deze Garnier Perfect Blur 5 Sec die het ons een stuk makkelijker maken. Voor 11 euro ben je gesteld en hoef je geen dure primer aan te schaffen van merken zoals Benefit, Smashbox, Make Up Forever enzovoort. Bovendien is Garnier makkelijk te vinden bij de drogisterij en supermarkt. Handig, toch?

Garnier Perfect Blur 5 Sec - 10.99 euro
Verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij.


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

6 opmerkingen:

  1. Ok. Verkocht! Ik ben echt into primers de laatste tijd. Deze wil ik dus zeker eens testen! Je nieuwe lay-out is trouwens heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als hij echt evengoed als mijn geliefde Smashbox primer ben ik verkocht... maar da's natuurlijk de vraag :-) Ik zal 'm eens moeten proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het een goede primer zeker voor de prijs. Maar Smashbox en ook andere merken die zich gespecialiseerd hebben in primers hebben vaak ook primers voor bepaalde noden/behoeften. Deze van Garnier is een blurrend product maar met een standaard werking. Mij lijkt deze het proberen waard :-).

      Verwijderen
  3. Het is inderdaad een heel verschil van prijs! Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen